Ferran Adrià

El Bulli 1846, el retorn de Ferran Adrià a Cala Montjoi

El Bulli 1846 suposa el retorn del cuiner a l'Alt Empordà i té aquest nom en honor al nombre de plats que es van servir a El Bulli al llarg de la seva història

Els Adrià s’alien amb José Andrés per servir tapes a Nova York

Obre al nou barri Hudson Yards el mercat Little Spain, amb propostes gastronòmiques de tot l’Estat

Joan Cruz - Català

Joan Cruz - Anglès

Now, what the heck is this?

Ferran Adrià, en 21 frases

El cuiner comenta els temes del diari especial de diumenge en clau gastronòmica

I això què punyeta és?

La indústria alimentària, un motor econòmic de Catalunya

El sector de l'alimentació és el principal creador d'ocupació industrial del país. Proporciona més de 83.000 llocs de treball. 

Un 'ARA' per 'degustar' amb Ferran Adrià

Aquest diumenge el cuiner intervindrà en la creació d’un diari molt especial

Ferran Adrià s’endinsa en el món del vi

Surt a la venda el primer dels sis volums sobre el vi del projecte de la Bullipedia

L’esport aprèn del procés creatiu de Ferran Adrià

L’ARA passa tres dies amb alumnes que fan una auditoria creativa al Barça Innovation Hub

Ferran Adrià desvela els secrets de la cocteleria

La Bullipedia i Bacardi presenten un gran volum divulgatiu sobre els fonaments de la cocteleria

“Si jo ho he pogut fer, vosaltres també podeu”

L’ARA i Ferran Adrià organitzen la primera jornada ‘Innovar o morir’ per explicar el mètode Sàpiens

< Anterior | 1 | 2 | 3 | Següent >

EDICIÓ PAPER 16/06/2019

Consultar aquesta edició en PDF