Ferran Adrià

Com fer taronges amb mel, oli d'oliva i sal? Recepta del cuiner Ferran Adrià

El xef Ferran Adrià proposa preparar a casa una de les seves receptes preferides

Com fer el risotto amb safrà i làmines de xampinyó? Recepta del cuiner Ferran Adrià

El xef proposa cuinar el risotto amb safrà tal com el prepara a casa seva

De tractat sobre el vi a màster

4 frases brillants de l'escriptor Josep Pla que el cuiner Ferran Adrià ha pintat

El llibre 'La nostra cuina tradicional' vol posar en valor l'obra de l'escriptor de l'Empordà 

Ferran Adrià presenta el segon volum sobre còctels de la Bullipedia

Es tracta d'una gran obra sobre la qualitat i la innovació en aquest sector

El restaurant Disfrutar, premiat per la Reial Acadèmia espanyola de Gastronomia

'La Bullipèdia' i el valencià Ricard Camarena reben altres dels premis de la jornada

Neix 'Apart', la revista que parla sobre el futur de la gastronomia

Ferran Adrià és el director convidat del primer número, que ofereix continguts en realitat virtual

Ferran Adrià rep el Premi Gourmet Català de l'any 2019

El guardó vol reconèixer la seva trajectòria i el seu paper d'ambaixador de la cuina catalana al món

El Bulli 1846, el retorn de Ferran Adrià a Cala Montjoi

El Bulli 1846 suposa el retorn del cuiner a l'Alt Empordà i té aquest nom en honor al nombre de plats que es van servir a El Bulli al llarg de la seva història

Els Adrià s’alien amb José Andrés per servir tapes a Nova York

Obre al nou barri Hudson Yards el mercat Little Spain, amb propostes gastronòmiques de tot l’Estat

Joan Cruz - Català

Joan Cruz - Anglès

Now, what the heck is this?

Ferran Adrià, en 21 frases

El cuiner comenta els temes del diari especial de diumenge en clau gastronòmica

I això què punyeta és?

< Anterior | 1 | 2 | 3 | Següent >

EDICIÓ PAPER 25/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF