Ferran Adrià

Ferran Adrià presenta el segon volum sobre còctels de la Bullipedia

Es tracta d'una gran obra sobre la qualitat i la innovació en aquest sector

El restaurant Disfrutar, premiat per la Reial Acadèmia espanyola de Gastronomia

'La Bullipèdia' i el valencià Ricard Camarena reben altres dels premis de la jornada

Neix 'Apart', la revista que parla sobre el futur de la gastronomia

Ferran Adrià és el director convidat del primer número, que ofereix continguts en realitat virtual

Ferran Adrià rep el Premi Gourmet Català de l'any 2019

El guardó vol reconèixer la seva trajectòria i el seu paper d'ambaixador de la cuina catalana al món

El Bulli 1846, el retorn de Ferran Adrià a Cala Montjoi

El Bulli 1846 suposa el retorn del cuiner a l'Alt Empordà i té aquest nom en honor al nombre de plats que es van servir a El Bulli al llarg de la seva història

Els Adrià s’alien amb José Andrés per servir tapes a Nova York

Obre al nou barri Hudson Yards el mercat Little Spain, amb propostes gastronòmiques de tot l’Estat

Joan Cruz - Català

Joan Cruz - Anglès

Now, what the heck is this?

Ferran Adrià, en 21 frases

El cuiner comenta els temes del diari especial de diumenge en clau gastronòmica

I això què punyeta és?

La indústria alimentària, un motor econòmic de Catalunya

El sector de l'alimentació és el principal creador d'ocupació industrial del país. Proporciona més de 83.000 llocs de treball. 

Un 'ARA' per 'degustar' amb Ferran Adrià

Aquest diumenge el cuiner intervindrà en la creació d’un diari molt especial

< Anterior | 1 | 2 | 3 | Següent >

EDICIÓ PAPER 06/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF