Guerrilla Urbana

Park Piolets, menjar asiàtic a alta muntanya

El Kao Soldeu de l’hotel andorrà proposa una selecció de ‘hits’ del Shanghai i el Kao Dim Sum, pioners de la cuina oriental a Barcelona

Casa Nova, el pa amb tomàquet ho fa tot més bo

Un homenatge a la Barcelona clàssica i autèntica que s’atreveix a millorar el mític entrepà del madrileny El Brillante

No podria ser més feliç menjant així

El Mont Bar: un establiment de tapes informal amb plats que són dignes de la cuina més experimental

Sense carta, sense errors

L’Spoonik ha passat de club gastronòmic clandestí a restaurant avantguardista

Japó + Perú = temptació

Tècnica, fermesa i concepte al Nikkei 103, l’últim restaurant de cuina 'nikkei' que ha obert les portes a Barcelona

Prohibit reservar

El Nobook = taronja, ‘street food’ internacional i bons còctels

Fum. Fum. Fum

The Rooftop Smokehouse. O com el fum transporta als millors orígens (+ tradició) de la cultura gastronòmica

Començar pel final i no voler acabar mai

Els astres s’han alineat i –per fi– m’han deixat caure a Artte, una galàxia creativa que ja fa dos anys que il·lumina l’Eixample

‘Dear Suzy, when? Dear Sam, where?’

El Mendl’s reuneix el millor de les pel·lis de Wes Anderson entre quatre parets

Directe al cor i a l’estómac

El Ninot Cuina, el penúltim encert del grup En Compañía de Lobos. Dissabte de mercat així, sí

Love in da house

El Tarambana, un salvavides infal·lible per a un dia de pluja

EDICIÓ PAPER 06/06/2020

Consultar aquesta edició en PDF