Gurmet

Dijous Gras, el dia del porc, la truita i el xató

Just abans del Carnestoltes, arriba aquest dia dedicat a la gastronomia més calòrica

8 restaurants per anar amb els amics

El 13 de febrer és el Galentine’s Day, un dia que es va inventar per celebrar l'amistat

Per què en diuen ‘melós’ si són galtes de vedella?

Descobrim els secrets d’aquest plat que es coneix popularment amb el nom de la textura 

5 receptes per dignificar les bledes

Poc estimades tradicionalment, els cuiners les reivindiquen per la seva textura i versatilitat

Què i com menjarem el 2020?

Us presentem les noves tendències gastronòmiques que no us podeu perdre aquest any

Dieta després de festes? No, gràcies

Restringir els aliments no és la solució, és millor menjar equilibrat amb molta fruita i verdura

Canelons cuinats i congelats una setmana abans de Sant Esteve

Cuiners i nutricionistes comparteixen consells i trucs per no haver de cuinar els dies de festa

Els torrons tradicionals i el 'panettone', reis del Nadal

El Gremi de Pastissers preveu un augment de les vendes del 3% respecte l'any passat

El safrà demana pas a la cuina

Els productors que han recuperat el seu cultiu a Catalunya malden perquè també torni als plats

“Amb la primera estrella hem multiplicat les reserves”

Jordi Artal, Artur Martínez i Josep Moreno són els cuiners catalans que s’han estrenat a la llista

El millor panettone de l'Estat es fa a Barcelona

El forn Cloudstreet Bakery s'endú el guardó per elaborar el millor dolç d'origen italià

El cuiner Jordi Cruz aconsegueix dues estrelles Michelin pel restaurant Angle

El Cenador de Amós, a Cantàbria, és l'únic establiment que enguany aconsegueix tres estrelles  

La cabra salvatge entra a la cuina del Priorat

Aquesta carn de proximitat, del parc natural dels Ports, és molt apreciada per la seva versatilitat

Verdures, aliades de setembre

Diversos cuiners ens ajuden a fer realitat el propòsit d’incorporar més verd als àpats

Gurmetització a la vora del mar!

Us presentem els xiringuitos amb les millors propostes gastronòmiques per a l'estiu

Tàrtar, el rei de l'estiu

Aquest plat és un dels protagonistes de l'estiu i arriba en nombrosos formats i sorprenents receptes

El Gaig tanca a Barcelona i obre a la Cerdanya

El xef de Barcelona obrirà el nou restaurant a la Torre del Remei, a Bolvir, quan hi acabi les obres

A partir d'avui el pa integral és de veritat i més barat

Entra en vigor una nova normativa que obliga a utilitzar farina integral al 100% i que en rebaixa l'IVA del 10 al 4%

Alimentació sostenible a ciutat: és possible?

Proliferen les iniciatives d'ecologia urbana, horts comunitaris i cooperatives de consum 

Coques de Sant Joan, de la tradició a la transgressió

La de crema i pinyons continua manant, però l’enginy fa aparèixer les de xocolata, tiramisú o croissant

Les 10 receptes imprescindibles per fer coques i plats de Sant Joan

Receptes, història i tradició sobre el dolç que inaugura l'estiu

1,8 milions de coques per celebrar la revetlla de Sant Joan

El Gremi de Pastissers preveu un augment de les vendes del 3% respecte a l'any passat

Tomàquets: temporada alta!

Analitzem les propietats, varietats i totes les possibilitats d'un dels reis de la cuina d'estiu

Tast a la Rambla: torna l’aparador de la millor cuina de Barcelona

La cita, que enguany durarà cinc dies, amplia l’oferta gastronòmica amb nous restaurants

10 receptes imprescindibles per cuinar amb calma

La tendència de l''slow cooking' també implica cuinar sense presses a casa

Un oli per a cada plat

Ens trenquem el cap per escollir el vi però no ens plantegem si l'oli realment s'adiu amb el que mengem

¿Les hamburgueses només poden ser de carn?

Europa vol aprovar l’expressió 'discos vegetals' per a les elaboracions sense productes carnis

Què prefereixes: fricandó o sushi?

Són plats incomparables, però el debat entre tradició i modernitat els fa rivalitzar a les cartes dels restaurants

La volta al món en 7 bunyols

Aquesta recepta té versions en molts racons del planeta que la valoren per la seva versatilitat

La truita de patates... amb ceba o sense?

Les controvèrsies a la cuina són sonades i apassionants. Comentem amb diversos cuiners algunes de les polèmiques més conegudes

< Anterior | 1 | 2 | Següent >

EDICIÓ PAPER 19/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF