Gurmet

Gurmetització a la vora del mar!

Us presentem els xiringuitos amb les millors propostes gastronòmiques per a l'estiu

Tàrtar, el rei de l'estiu

Aquest plat és un dels protagonistes de l'estiu i arriba en nombrosos formats i sorprenents receptes

El Gaig tanca a Barcelona i obre a la Cerdanya

El xef de Barcelona obrirà el nou restaurant a la Torre del Remei, a Bolvir, quan hi acabi les obres

A partir d'avui el pa integral és de veritat i més barat

Entra en vigor una nova normativa que obliga a utilitzar farina integral al 100% i que en rebaixa l'IVA del 10 al 4%

Alimentació sostenible a ciutat: és possible?

Proliferen les iniciatives d'ecologia urbana, horts comunitaris i cooperatives de consum 

Coques de Sant Joan, de la tradició a la transgressió

La de crema i pinyons continua manant, però l’enginy fa aparèixer les de xocolata, tiramisú o croissant

Les 10 receptes imprescindibles per fer coques i plats de Sant Joan

Receptes, història i tradició sobre el dolç que inaugura l'estiu

1,8 milions de coques per celebrar la revetlla de Sant Joan

El Gremi de Pastissers preveu un augment de les vendes del 3% respecte a l'any passat

Tomàquets: temporada alta!

Analitzem les propietats, varietats i totes les possibilitats d'un dels reis de la cuina d'estiu

Tast a la Rambla: torna l’aparador de la millor cuina de Barcelona

La cita, que enguany durarà cinc dies, amplia l’oferta gastronòmica amb nous restaurants

10 receptes imprescindibles per cuinar amb calma

La tendència de l''slow cooking' també implica cuinar sense presses a casa

Un oli per a cada plat

Ens trenquem el cap per escollir el vi però no ens plantegem si l'oli realment s'adiu amb el que mengem

¿Les hamburgueses només poden ser de carn?

Europa vol aprovar l’expressió 'discos vegetals' per a les elaboracions sense productes carnis

Què prefereixes: fricandó o sushi?

Són plats incomparables, però el debat entre tradició i modernitat els fa rivalitzar a les cartes dels restaurants

La volta al món en 7 bunyols

Aquesta recepta té versions en molts racons del planeta que la valoren per la seva versatilitat

La truita de patates... amb ceba o sense?

Les controvèrsies a la cuina són sonades i apassionants. Comentem amb diversos cuiners algunes de les polèmiques més conegudes

El bacallà fa ruta gastronòmica per Barcelona

Del 28 de març al 14 d’abril, 28 restaurants i 9 bacallaneries trauran pit amb les seves receptes

L’oli es fa gurmet

Els productors s'emmirallen en el vi per oferir elaboracions d'alta qualitat i caràcter gastronòmic

Espàrrecs, els reis del plat

Esclata la temporada d'aquestes verdures de marge, que estan conquerint el relat gastronòmic

La nova generació de pastissers ja és aquí

Descobrim com són els joves cuiners que estan revolucionant el món de la rebosteria

EDICIÓ PAPER 23/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF