Ni un dia a casa

Bodega Bartolí, un arròs per canviar la història

O Meu Lar, els secrets de La Masia

Restaurant Marles, recuperant la cuina de Barcelona

La Tartareria, despullar-se a la cuina

La Marina de L’Hospitalet, un oasi per gaudir d’un gran àpat

El Jardí del Vellard, un somni d’alta volada

Bisavis, l’home orquestra

Aligué, benvingut el pioner

Cala Nena, un restaurant hedonista a Peratallada

Can Nasi, torrats per l’arròs

El Sr. Lobo ho ha tornat a fer

Cal Cofa, un trinxat que ressuscita morts

Prínceps de barri

Envejables jubilats amb salut, temps lliure i calés visiten gairebé cada dia aquest humil temple gastronòmic del barri de Sants: el restaurant Arturo

Els ‘boixos’ arriben a la Cerdanya

La Gormanda, el menjador de la Carlota

L’home que volia canviar el Bages

Cal Carter: producte de proximitat, de màxima qualitat i ben tractat a la cuina

Direkte Boqueria, el diable del mercat

Passió pel Berguedà, passió per la terra

Restaurant Cal Xirricló: amb el porró va començar tot

El Francesc forma part de la tercera generació de la família Molins i avui és qui dirigeix Cal Xirricló

Can Jubany: la màxima expressió de la cuina catalana

"La magnitud de Can Jubany és proporcional a la qualitat humana i professional d’una parella genial"

El restaurant El Pebrot i el Petit Cargol: un cargol amb pas ferm

Tots els cargols li arriben cada setmana de tres granges de Saragossa, de Múrcia i de Portugal. Tot depèn de les temperatures i de la humitat

Restaurant Hotel Rovira: si una cosa agrada, no la canviïs

L'Amàlia, fa uns quants anys, no en diu quants, que dirigeix amb els seus dos germans el local, que el seu avi va obrir en fa seixanta-quatre

Ipar-Txoko: un restaurant basc sense floritures

La cuina típica basca amb productes frescos, tant del Cantàbric com de Galícia

Restaurant Can Ferran: mantenint l’essència dels pioners

"La proposta gastronòmica és clara: cuina catalana i brasa. Tot amb un producte de gran qualitat i cuinat impecablement"

Arròs i peix: aquí hi ha dinat un Lannister

Els productes, que són sobre un llit de gel, els pots escollir i dir com vols que te’ls facin

Reina de Port-lligat, el restaurant que porta Dalí a la carta

A Mollet de Peralada, una casa de pedra vella amb voltes acull el magnífic restaurant

Taverna Oníric, el somni de Miquel Centelles

Can Perleta: “Soc la cap del meu marit”

El Nou-cents, la passió per la cuina de la Glòria i el Josep Maria

Mereixen una menció a part les postres de la Laura, una de les filles dels Martín Esteban

La Llave, el temple de l’Álvaro i la Manuela

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | Següent >

EDICIÓ PAPER 21/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF