Ni un dia a casa

Prínceps de barri

Envejables jubilats amb salut, temps lliure i calés visiten gairebé cada dia aquest humil temple gastronòmic del barri de Sants: el restaurant Arturo

Els ‘boixos’ arriben a la Cerdanya

La Gormanda, el menjador de la Carlota

L’home que volia canviar el Bages

Cal Carter: producte de proximitat, de màxima qualitat i ben tractat a la cuina

Direkte Boqueria, el diable del mercat

Passió pel Berguedà, passió per la terra

Restaurant Cal Xirricló: amb el porró va començar tot

El Francesc forma part de la tercera generació de la família Molins i avui és qui dirigeix Cal Xirricló

Can Jubany: la màxima expressió de la cuina catalana

"La magnitud de Can Jubany és proporcional a la qualitat humana i professional d’una parella genial"

El restaurant El Pebrot i el Petit Cargol: un cargol amb pas ferm

Tots els cargols li arriben cada setmana de tres granges de Saragossa, de Múrcia i de Portugal. Tot depèn de les temperatures i de la humitat

Restaurant Hotel Rovira: si una cosa agrada, no la canviïs

L'Amàlia, fa uns quants anys, no en diu quants, que dirigeix amb els seus dos germans el local, que el seu avi va obrir en fa seixanta-quatre

Ipar-Txoko: un restaurant basc sense floritures

La cuina típica basca amb productes frescos, tant del Cantàbric com de Galícia

Restaurant Can Ferran: mantenint l’essència dels pioners

"La proposta gastronòmica és clara: cuina catalana i brasa. Tot amb un producte de gran qualitat i cuinat impecablement"

Arròs i peix: aquí hi ha dinat un Lannister

Els productes, que són sobre un llit de gel, els pots escollir i dir com vols que te’ls facin

Reina de Port-lligat, el restaurant que porta Dalí a la carta

A Mollet de Peralada, una casa de pedra vella amb voltes acull el magnífic restaurant

Taverna Oníric, el somni de Miquel Centelles

Can Perleta: “Soc la cap del meu marit”

El Nou-cents, la passió per la cuina de la Glòria i el Josep Maria

Mereixen una menció a part les postres de la Laura, una de les filles dels Martín Esteban

La Llave, el temple de l’Álvaro i la Manuela

Cèntric 35: Michael Jordan entra fins a la cuina

Pepa Pla, de llibreria eròtica a bar de vins

El Caliu de Finestrelles: Bona brasa sense trucs

Al Santa Gula inciten a pecar

Cruix: bon menjar, bon vi I bona gent

Un trident de luxe al Divinum

Harmonia I rock’n’roll

Les Corts, les petites revolucions de l’Àlex

Els Tres Porquets, a taula amb el llop

La Perla: Hem trobat l’anti-Bulli

Can Saia, cop de puny a la jubilació

Hostal de Montclar, preservant l’essència de la cuina berguedana

< Anterior | 1 | 2 | 3 | Següent >