Ni un dia a casa

Reina de Port-lligat, el restaurant que porta Dalí a la carta

A Mollet de Peralada, una casa de pedra vella amb voltes acull el magnífic restaurant

Taverna Oníric, el somni de Miquel Centelles

Can Perleta: “Soc la cap del meu marit”

El Nou-cents, la passió per la cuina de la Glòria i el Josep Maria

Mereixen una menció a part les postres de la Laura, una de les filles dels Martín Esteban

La Llave, el temple de l’Álvaro i la Manuela

Cèntric 35: Michael Jordan entra fins a la cuina

Pepa Pla, de llibreria eròtica a bar de vins

El Caliu de Finestrelles: Bona brasa sense trucs

Al Santa Gula inciten a pecar

Cruix: bon menjar, bon vi I bona gent

Un trident de luxe al Divinum

Harmonia I rock’n’roll

Les Corts, les petites revolucions de l’Àlex

Els Tres Porquets, a taula amb el llop

La Perla: Hem trobat l’anti-Bulli

Can Saia, cop de puny a la jubilació

Hostal de Montclar, preservant l’essència de la cuina berguedana

Xerta, el talent del Delta a Barcelona

Els secrets de la Natàlia de Casa Agustí

Surfejant a la cuina de l’àvia de l'Hostal de la Plaça

Quan tocàvem el cel, La Niña de Mis Ojos

Totssompops, un projecte familiar a l’Alt Empordà

Can Josep: Dos homes, pare i fill, i un destí

El Canaules : “No tinc ni tindré la carta en castellà”

Montalbán - Casa Jose, Jean Paul Gaultier renuncia al glamur

Can Vilaró, cuina casolana de qualitat

Pur: exempt de tota barreja

Nandu Jubany engega el restaurant on a ell li agradaria anar a fer un bon tiberi. Avui comprovem com és el paladar d’un xef amb estrella i molta personalitat

“Vaig néixer menjant gambes”

Can Pineda obre les portes l’any 1906 per oferir vi a granel. Però als anys seixanta Paco Cuenca, a la sala, i Jaume Jovells, a la cuina, li atorguen la popularitat que mereix

“He reservat taula a Can Joan”

Els de Can Fanga no cal que vagin a Lleida per menjar cargols. Al carrer Aragó hi ha un temple regentat per pare i filla per treure el ventre de pena

Els cuiners tenen poder

El Carlos i el Toni formen un tàndem ideal per dirigir el Restaurant Dos Torres. Un posa el talent a la cuina i l’altre el lideratge a la sala

< Anterior | 1 | 2 | 3 | Següent >

EDICIÓ PAPER 13/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF