pa

Llums i ombres a la pròxima llei del pa
| 14/10/2018
La nova llei eliminarà un frau, el del pa integral, per institucionalitzar-ne dos de nous: el dels pans d’espelta i el dels pans de massa mare

El Sant Sepulcre tanca en un torcebraç a Israel
Barcelona | 25/02/2018
L'Ajuntament reclama a les esglésies cristianes 186 milions de dòlars per la taxa d'immobles
Els carters que reparteixen barres de pa calent
| 25/02/2018
Mundopán s’ha fet gran a través de franquícies de forners que porten el pa casa per casa i el deixen de bon matí, acabat de fer, en una bústia especial

Europastry, el pa nostre de cada dia
| 10/02/2018
Desconegut per al gran públic, el grup de massa precuita de la família Gallès és un gegant que ven a bars, súpers i forns

El pa ja no es compra al forn
Barcelona | 14/10/2017
Els súpers guanyen terreny als petits locals, que han passat d’una quota del 55% al 38% durant la crisi

El soldat israelià que va rematar un palestí ferit haurà de complir tota la pena
Barcelona | 31/07/2017
Un tribunal militar ha confirmat la condemna a 18 mesos de presó al soldat Elor Azaria, que va matar un palestí desarmat que havia atacat uns militars israelians

Expropiar forns de pa: l'amenaça de Maduro davant l'escassedat
Barcelona | 14/03/2017
El president veneçolà assegura que els botiguers fingeixen que no tenen aquest aliment per generar malestar contra el govern

El millor pa del món es fa a... Corea del Sud
BARCELONA | 15/02/2016
El país asiàtic queda en primer lloc a la Copa del Món dels forners, que se celebra a França
Com és el pa de tardor?
24/10/2015

Europastry compra la majoria del fabricant de pa congelat Wenner Bakery per créixer als EUA
Barcelona | 11/05/2015
La companyia catalana obrirà després de l'estiu una nova planta de brioixeria congelada a Holanda per duplicar producció a Europa

Un pa per a cada dia de la setmana
| 28/10/2012
La imaginació i l'aposta per l'ofici han revaloritzat l'aliment més bàsic
Un forner francès inventa una màquina expenedora de baguets automàtica
Barcelona | 09/08/2011
El giny utilitza una barra de pa calenta parcialment cuita, i la forneja en qüestió de pocs segons just abans de lliurar-la al client, pel preu d'un euro
EDICIÓ PAPER 18/02/2019
