paladars

No caguis arengades, que són salades

El peix objecte

Pollastre de luxe, llagosta de saldo

Així va sorgir la meravellosa combinació del mar i muntanya

Mai no ens entendrem: nosaltres som micòfils i ells micofòbs

Si teniu la sort de caçar un ou de reig mengeu-vos-el cru, sobretot si encara no ha esclatat

Mil combinacions de recuit

Quan s’ha cansat de les melodies locals busca notes exagerades fora de casa i es deixa seduir pel gingebre i pel wasabi

Piruleta de llagostins

Al setembre donem la benvinguda al marisc amb alegria i gust

A mi que m’ho portin a casa!

Proliferen les pàgines web que permeten demanar menjar a domicili amb només un clic de ratolí

10 restaurants per posar-vos a to i acabar entre llençols

Establiments amb habitacions per a escapades romàntiques

10 maneres de seduir amb la carxofa

És bona en quiches, pizzes, sopes, guisats de marisc... Verda i de pètals punxents, la flor comestible més versàtil dóna més joc que la clàssica rosa vermella. Coincidint amb les Jornades del Pinxo de Benicarló, que se celebren del 10 al 26 de gener, us proposem 10 opcions d'allò més seductores. Al febrer, a Amposta s'organitza la Festa de la Carxofa, ja que la terra productora del millor arròs també té traça per a les carxofes. No ens oblidem, esclar, que la carxofa és la reina del delta del Llobregat. La temporada conclou a l'abril, mes en què des del Prat del Llobregat acomiaden la suculenta flor amb un munt d'activitats.

Alba Giné, la dissenyadora gràfica que fa de cuinera i viceversa

La jove lleidatana s'ha instal·lat a Hong Kong amb l'objectiu d'amarar-se de la cuina del sud-est asiàtic i després interpretar-la a través de Malbadas, el seu projecte gastronòmic, en què el disseny i la música també tenen un paper fonamental

Museus per menjar-se'ls!

Els museus dedicats a la gastronomia i el món rural no tan sols expliquen la història culinària al nostre país, sinó que també mantenen tradicions i oficis vinculats al menjar

Javier de las Muelas: "El Dry Martini m'agrada que sigui remenat, no batut, amb un got mesclador i una cullera"

Tot un referent del món de la cocteleria, Javier de las Muelas ha aconseguit situar el seu Dry Martini de Barcelona entre els millors bars del món. Ocupa el lloc 14, concretament, en la llista que acaba de publicar 'Drinks international'.

Plats i platillos del 1714

Obre El 300 del Born, un nou espai gastronòmic per menjar-se la història

Aborígens, la cuina sobre el terreny

Immersions gastronòmiques per a amants de la bona taula catalana

De tapes amb tecnologia digital

Vilanova i la Geltrú posa en marxa una ruta gastronòmica connectada a les xarxes socials

Gastro ruta

TALLERS DE PASTISSERIA

La senzillesa de la cuina casolana

El Pepa Tomate recupera la cuina de l'àvia al barri barceloní de Gràcia

La meta(moo)rfosi dels germans Roca

El Celler de Can Roca renova la seva oferta barcelonina amb el nou Roca Bar i la cuina a la vista del Moo

La setmana gironina més gastronòmica

Us presentem cinc restaurants per gaudir al màxim durant la setmana més suculenta de Girona

Un elegant bistrot per al Raval

Una de les barres més populars de Barcelona, ara també sense presses

El consum responsable es fa a granel

'Slow shop', 'feng shui' i quilòmetre zero, tot en un mateix establiment

Com transformar Astúries en tapes

El xef Fran Heras obre un magnífic establiment en un antic magatzem de plàtans del Born