pas a pas

Gamba amb síndria, meló i alvocat

Textures de tomàquets

Costelles de porc marinades i acompanyades d'amanida verda

Crep vietnamita

Faves ofegades

Truita al buit farcida de pebrots i carbassó

Hamburguesa de tonyina i verdures

Pizza de farina d’espelta amb tomàquets secs, carxofes i mozzarella de búfala

Espaguetis a la carbonara autèntica italiana

Canelons i lasanya per Sant Esteve

Reciclatge de l’escudella de Nadal

Escudella i carn d'olla de Nadal

Trinxat vegà d'espigalls i allioli

Un plat vegà i sense gluten

Arròs de galeres i bolets

Crema de pollastre amb mandonguilles i rossinyols

Croquetes de carn d’olla

'Cheesecake' de remolatxa

Moniatos en dues textures

Estofat de verdures dolces de tardor

Calamars a l'andalusa amb tocs asiàtics i picants

Bonítol amb cansalada

Bistec tàrtar amb cajun, piparres i mascarpone

Hummus de mongetes amb sardina fumada

Atreveix-te a fer pa a casa

Espaguetis verds de carbassó amb tres pestos

Paella Parellada

Sopa de cítrics amb maduixes

Coliflor, ou i bacallà

< Anterior | 1 | 2 | Següent >

EDICIÓ PAPER 18/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF