pastisseria

Saray Ruiz, la primera dona a guanyar el campionat de Millor Mestre Artesà Xocolater

Bombons, pastissos i peces artístiques li han donat la victòria després de dos dies de proves

Miquel Guarro, nou cap pastisser de l'escola Hofmann

Amb només 29 anys, actualment exercia de pastisser i docent a la Chocolate Academy

La nova generació de pastissers ja és aquí

Descobrim com són els joves cuiners que estan revolucionant el món de la rebosteria

El millor 'panettone' de l'Estat el fan a Barcelona

La pastisseria Ochiai, dirigida pel cuiner Joan Morelló, rep el premi per aquest dolç italià

Els pastissers volen fer escola

El Gremi d’Artesans Pastissers de Tarragona impulsa Esco Tàrraco, un centre de formació superior

Cédric Grolet, el millor pastisser del món

Parlem amb el nou rei dels dolços i les postres, recentment coronat a la gala dels premis The World’s 50 Best Restaurants 2018 que va tenir lloc fa unes setmanes a Bilbao

Sara amb un toc de cacau

Pastís de Sacher sense gluten i sense sucre refinat

Impressió 3D de xocolata al servei del sector de luxe

Matrice és una ‘start-up’ catalana que dissenya motlles per crear peces de pastisseria úniques i artesanals amb un preu de fins a 800 euros

Escribà celebra Sant Joan amb la 'Coca d'Europa' del Barça

El prestigiós pastisser posa a la venda una original versió del pastís de la revetlla amb la forma de la copa que els culés van aixecar a Berlín

La Mona Solidària torna al Clot

El dia 26 d'abril la pastisseria La Palma repartirà mil trossos de xocolata i pa de pessic a canvi d'aliments de primera necessitat

Mones d'aquí, d'arreu

Diverses pastisseries especialitzades de Barcelona ofereixen mones i ous de Pasqua fets a partir de les tradicions d'altres països

Mones d'aquí, d'arreu

'Mercat negre' de crònuts a Nova York, a preus desorbitats o a canvi de sexe

Les pàgines web d'anuncis classificats de Nova York s'omplen d'ofertes sorprenents en un comerç paral·lel del nou pastisset

Cues per aconseguir menjar-se un 'cronut', l'última bogeria de Nova York

Un pastisser francès establert al SoHo revoluciona la ciutat amb una fusió del croissant i el dònut

Eva Arguiñano pateix un infart

Segons informen des de la productora del seu germà, Karlos Arguiñano, està ingressada a la unitat de cures intensives de l'Hospital Donostia, a Sant Sebastià

La mona després de la rosa

El Barça, Rapunzel, Hello Kitty, Bob Esponja i Dora la Exploradora són les figures de xocolata més demanades per aquest Dilluns de Pasqua. Els pastissers esperen vendre 660.000 pastissos, igual que l'any passat, malgrat la coincidència amb Sant Jordi, que també se celebra amb un pastís propi

EDICIÓ PAPER 06/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF