Peix

Com es fa el llobarro al vapor amb aigua de mar i algues? Recepta saludable del cuiner Paco Pérez

El xef Paco Pérez (Miramar, a Llançà, i Enoteca, a Barcelona) revela com fer-lo amb la vaporadora

L'all cremat té una rumba, i la canta el vilanoví David Andreu

El guisat de pescadors fet amb patates i peix es reivindica en forma de cançó

Allipebre d'escrita. La recepta de Mimi Sánchez, del Mercat Central de Vilanova i la Geltrú

La cuinera del bar del Mercat Central de la capital del Garraf ensenya a fer aquest plat a casa

Com es fa el llobarro a la sal?

La Generalitat promou el consum de peix de proximitat

A les costes catalanes hi ha peixos molt diversos i per a totes les butxaques, que diàriament arriben del mar a la taula

Lluç a l'estil Santurtzi

10 receptes imprescindibles amb peix

Us suggerim maneres diferents de cuinar la proteïna animal

Barraca, més que un paradís dels arrossos

Tot i que el ‘New York Times’ la va descriure com “un paradís per als amants de la paella”, val la pena regalar-se un bon peix fresc amb vistes

El gran distribuïdor de tonyina ‘premium’ ja neda amb altres peixos

Arrom ha incorporat a la seva cartera productes com el salmó de Noruega i distribueix en exclusiva a Espanya

Peixos de roca i mol·luscos, aliats de l'alta cuina

Tres cuiners ens expliquen els secrets de les millors receptes amb gust de mar

Desconeguts sota el mar

Déntol, salpa i sorell són algunes de les espècies mediterrànies més riques però poc consumides

Peix i marisc més cars a les portes de Nadal

L’OCU avisa que productes com el besuc o el lluç s’encareixen més d‘un 40% abans de festes

Com fer sushi casolà i integral

Mercabarna preveu un repunt de les vendes de peix i marisc aquest Nadal per la baixada de preus d'alguns productes

El sector de les fruites i hortalisses també espera augmentar la comercialització entre un 2% i un 3%

Mor als 70 anys Jordi Peix, fundador del Banc dels Aliments de Barcelona

Va crear l'organització fa 27 anys per lluitar contra el malbaratament del menjar i per garantir l'alimentació a totes les persones

EDICIÓ PAPER 15/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF