recepta

Coca de Sant Joan (versió salada)

Ploma ibèrica

Fricandó

Lluç a l'estil Santurtzi

Macarrons amb rostit

Bunyols d'espàrrecs

Crema de pinyons

Arròs d’ibèrics

Coulant de xocolata amb mantega Cadí

'Fideuà'

Pop amb Parmentier de patata

Pastís de formatge amb Flor del Cadí

Pastís de mascarpone i maduixes

Truita lletja de bacallà

Mochi

Crema de coliflor amb civada, llavors de xia, flor d’ou i nous

Curri de llenties i arròs

Fideus d’arròs amb calamar al curri

Albergínia a la flama amb picada i cervesa negra (recepta vegana)

Musclos amb cervesa Epidor

Mongetes vermelles amb guarnició a l’estil basc

Les cuinem amb el xef Txemi Andrés Alonso, del restaurant Casa Ràfols

Tres receptes diferents de panellets

El pastisser Albert Roca ens ensenya com fer aquest dolç típic de la castanyada

Arròs de calamars de llauna

Flam de llet doble

Orada semicurada amb sal, raïm i ametlla

Escabetx de sardina i verat

Flors de carbassó farcides

Textures de tomàquets

Amanida Waldorf

Costelles de porc marinades i acompanyades d'amanida verda

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | Següent >

EDICIÓ PAPER 20/06/2019

Consultar aquesta edició en PDF