restauració

Tornada a la cuina de mercat

El Bocafí d'en Noguera, una de les novetats d'aquest any, es presenta amb el lema de "Cuina de mercat" i amb una clara voluntat de sorprendre

Polèmica a Sevilla per unes imatges de talles religioses

El ministeri de Cultura ha acabat retirant-les de la seva web a petició de diverses confraries

Original o còpia: Què hi ha de veritable en les obres restaurades?

El cas de Notre-Dame reobre el debat sobre com fer les reconstruccions

Giovanni Carbonara: “Un ús compatible i continu en el temps conserva més que mil restauracions”

Giovanni Carbonara és un dels teòrics més influents de la restauració de monuments d’Itàlia

Salvar un monument i que (no) es noti

Les intervencions en edificis històrics al llarg dels segles tenen caràcters molt diversos: des de lasuperposició de capes de la Gran Muralla xinesa fins a la còpia ‘kitsch’ del Palau Reial de Berlín

Rècord històric d’ocupació al sector turístic

La duració mitjana dels contractes inscrits durant el mes de juliol, però, no arriba als dos mesos

Ofensiva de Glovo contra Just Eat: obrirà la seva aplicació a establiments amb repartidors propis

La 'start-up' de lliuraments vol donar servei a grans empreses associades

El fons francès PAI Partners compra Areas a Elior per 1.542 milions d'euros

Amb aquesta operació, el grup de concessions i àrees de servei tornarà a tenir la seu a Barcelona

La ‘steakhouse’ Mr. Porter ocuparà el lloc dels germans Roca a Barcelona

La companyia de restauració holandesa The Entourage Group té la intenció de portar més marques seves a la capital catalana

Ajoblanco, cinc anys de cuina de producte i ànima nocturna

Una carta que mescla tendència i clàssics a parts iguals s'ha fet un lloc al carrer Tuset

EDICIÓ PAPER 13/11/2019

Consultar aquesta edició en PDF