restauració

Els restaurants La Tagliatella, a la corda fluixa

L'empresa propietària perd 160 M€ fins al juny i el seu auditor dubta de si podrà continuar funcionant

'Sweet 40': com celebrar que has fet 40 anys i oblidar-ho per un dia

Et proposem quatre restaurants on donar la benvinguda a una nova dècada

El Govern destina 480.000 euros a la restauració de Santa Maria del Mar

El finançament cobreix l'execució d'obres entre el 2020 i el 2023

Molts visitants però menys despesa

El Pirineu fa el ple a l'agost però sectors com la restauració treballen amb "menys alegria"

Tercer dia consecutiu de desconcert en el comerç i l'hostaleria a Lleida

Alguns bars de la ciutat s'han negat a tancar portes fins a l'últim moment

Un àtic a Tortosa

Barcelona i Lleida entren en fase 2: escoles i centres comercials oberts i banys a la platja permesos

Els restaurants podran deixar consumir dins del local sempre que no se superi el 40% de l'aforament

“Ara més que mai, darrere la barra somriure i optimisme!”

Els clients ocupen les terrasses de la capital catalana per recuperar els plaers perduts

Itàlia avança al 18 de maig la reobertura de restaurants amb clients

El primer ministre Conte cedeix l'última paraula als governs regionals si es compleixen les normes

Amb les nostres cuineres i cuiners

Els xiringuitos de Barcelona diuen que no obriran aquest estiu

El plec de condicions els permet renunciar a la temporada i recuperar els cànons

Oda als bars i les terrasses de Barcelona

Persones de diferents àmbits se sumen a la campanya de suport a la restauració 

"Empènyer la pilota endavant no serveix de res": els restauradors de Barcelona demanen una moratòria de taxes

El Gremi pressiona Colau amb un vídeo per reclamar més ajudes al sector

L'Ajuntament amplia la cessió dels restauradors del Port Olímpic

L'espai es transformarà i només hi seguiran els locals del moll de Gregal

Vips, d’empresa familiar a integrar el grup més gran del mercat ibèric

La cadena, pionera a l’implantar el model de restaurant-botiga a Espanya, ha acabat en mans de Zena Alsea

Tornada a la cuina de mercat

El Bocafí d'en Noguera, una de les novetats d'aquest any, es presenta amb el lema de "Cuina de mercat" i amb una clara voluntat de sorprendre

Polèmica a Sevilla per unes imatges de talles religioses

El ministeri de Cultura ha acabat retirant-les de la seva web a petició de diverses confraries

Original o còpia: Què hi ha de veritable en les obres restaurades?

El cas de Notre-Dame reobre el debat sobre com fer les reconstruccions

Giovanni Carbonara: “Un ús compatible i continu en el temps conserva més que mil restauracions”

Giovanni Carbonara és un dels teòrics més influents de la restauració de monuments d’Itàlia

Salvar un monument i que (no) es noti

Les intervencions en edificis històrics al llarg dels segles tenen caràcters molt diversos: des de lasuperposició de capes de la Gran Muralla xinesa fins a la còpia ‘kitsch’ del Palau Reial de Berlín

Rècord històric d’ocupació al sector turístic

La duració mitjana dels contractes inscrits durant el mes de juliol, però, no arriba als dos mesos

Ofensiva de Glovo contra Just Eat: obrirà la seva aplicació a establiments amb repartidors propis

La 'start-up' de lliuraments vol donar servei a grans empreses associades

El fons francès PAI Partners compra Areas a Elior per 1.542 milions d'euros

Amb aquesta operació, el grup de concessions i àrees de servei tornarà a tenir la seu a Barcelona

La ‘steakhouse’ Mr. Porter ocuparà el lloc dels germans Roca a Barcelona

La companyia de restauració holandesa The Entourage Group té la intenció de portar més marques seves a la capital catalana

Ajoblanco, cinc anys de cuina de producte i ànima nocturna

Una carta que mescla tendència i clàssics a parts iguals s'ha fet un lloc al carrer Tuset

EDICIÓ PAPER 25/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF