Restaurants

Amb els millors xefs del món a Bilbao

¿Esmorzes, dines o sopes fora de casa?

Un informe radiografia per primera vegada els hàbits i les tendències dels consumidors en la restauració

Fogons en herència de pares a fills

Us proposem una ruta per establiments de Catalunya i les Balears regentats, i amb canvis, per les noves generacions

De ruta gastronòmica per Milà

Totes les estrelles Michelin de Catalunya, Balears i el País Valencià

La prestigiosa guia concedeix per al 2018 la tercera estrella al restaurant Àbac, de Jordi Cruz

Filetejant la Barcelona més porca

Una alerta per caçar taula als restaurants més demandats

Yababook és una plataforma per avisar els usuaris quan hi ha una cancel·lació en un dels locals gastronòmics de moda

El xef Quique Dacosta i 1.000 restaurants lluiten contra la fam

L'ONG Acció contra la Fam presenta 'Restaurants contra la fam', que vol lluitar contra la desnutrició

Tocat i enfonsat

L’espai íntim de Matilda & Cook o de com l’atzar et pot col·locar en les millors coordenades possibles

Consulta les estrelles Michelin que tenen els restaurants de Catalunya, Balears i el País Valencià

La prestigiosa guia francesa concedeix per al 2017 la tercera estrella al restaurant Lasarte, de Martín Berasategui. Dos establiments del País Valencià (L'Escaleta i BonAmb) obtenen la segona estrella. Cinc més de catalans, dos de valencians i dos de balears aconsegueixen una estrella

Tòquio pot esperar

El Ramen-ya Hiro ha aconseguit que els barcelonins preferim un bol de 'ramen' abans que d’escudella

Directe al cor i a l’estómac

El Ninot Cuina, el penúltim encert del grup En Compañía de Lobos. Dissabte de mercat així, sí

Sense pressa, sisplau

Dilluns estressat? Peus de porc al plat

A la merda el sucre!

'#Coffeenerds are also welcome'. Al Nømad del passatge Sert o al del carrer Pujades hi trobareu el cafè més 'top' del rànquing

El Tosta, l’últim vals

Un referent gastronòmic per als veïns

‘Slow food goes take away’

Cuina sana, saborosa i -si vols- per emportar-se. Descobreix Les Tres a la Cuina, a Gràcia, i et sentiràs com a casa

3, 2, 1... és la bomba!

Provoquem els talibans de la tradició

L’espectacle? A la barra!

On els xefs són els que manen. L’Oswaldo Brito i el Bernat Bermudo són els amos de la cuina del Mano Rota

59 cerveses cap al cel, filtre Barcelona i menjar sostenible

Cerveses, talent i menjar sostenible

La ‘undécima’ (canya ben tirada)

Celebracions gastronòmiques

'Foodies' responsables, Palo Alto a la sorra i art digital

‘New xurro trucks in BCN’

Casualitats (o no)

De zero a top en menys de dos anys; el Lando és un taller mecànic reconvertit en el ‘hotspot’ de la ciutat

Guiris sí, turistes no

El millor de Melbourne, Bangkok, DF, Austin. Però, sobretot, de Barcelona

#BestFabadaEver

Un menú asturià per ficar el nas al Club Bilderberg del tovalló

Amor a primera vista

Ni una botiga ni un bar: una experiència que inclou moda, disseny, fotografia, art... i un cafè i un ‘brunch’ collonuts

Vermouth o’clock

Diumenge + 12 h = missa laica i vermut a Can Balius. Moment pel ritual sagrat. ‘Feel good’ en 3, 2, 1...

< Anterior | 1 | 2 | Següent >

EDICIÓ PAPER 22/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF