sucre

Menjar massa pot anul·lar les neurones que generen la sacietat

Un estudi amb ratolins troba que després de dotze setmanes d’una dieta rica en greixos i sucres s’atenua la sensació de sacietat

Un terç dels refrescos que es venen ja són sense sucre

El consum d’aquest tipus de begudes sense sucre es dispara un 83% des del 2005

I les postres es van convertir en el caprici que salva les dietes

Un nou estudi relaciona l'alimentació saludable amb el fet d'ingerir dolços de tant en tant

Un total de 398 empreses alimentàries es comprometen a reduir un 10% de sucres, greixos saturats i sal

Els convenis signats amb el ministeri de Sanitat engloben més de 4.000 aliments i begudes

Coca-Cola vol reduir el 12% dels sucres en les seves begudes de cara al 2020

L'empresa pretén que els productes baixos en calories constitueixin la meitat de les vendes el 2050

Deixa de comptar les calories dels aliments

Un corrent de la nutrició considera obsolet mesurar les calories quan l'important són els nutrients

Dieta restrictiva? No, gràcies

El sector alimentari considera inconstitucional l'impost català del sucre

Defensa que es tracta d'una mesura "discriminatòria que tan sols té una finalitat recaptatòria"

Error científic o guerra comercial? La teoria de la conspiració del sucre contra el greix

Egos personals, males pràctiques científiques o interessos econòmics han fet que els consells de salut s'hagin concentrat a atacar els greixos i hagin passat per alt l'autèntic culpable, el sucre

Els greixos que no t'haurien de fer por… i els carbohidrats que hauries d'evitar

Els experts alerten que els consells sobre el consum de greix han derivat en fòbia i apunten que ni tots els greixos són dolents ni tots els carbohidrats són bons

30 grams de sucre al dia: el límit que no s'ha de superar, segons els experts

El comitè científic que assessora el govern britànic demana reduir a la meitat les recomanacions fetes fa tres anys per l'OMS

El consum de refrescos augmenta el risc de patir càncer? Un estudi conclou que sí

Un treball de la universitat Johns Hopkins culpa el 4-metil·limidazol, un colorant

EDICIÓ PAPER 19/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF