tonyina

Martín Berasategui: “Tenir 10 estrelles Michelin m’ha canviat la vida”

El xef basc amb restaurant a Barcelona repassa la seva carrera i les seves fites més importants

XX Jornades de la Tonyina a l’Hospitalet de l’Infant

El gran distribuïdor de tonyina ‘premium’ ja neda amb altres peixos

Arrom ha incorporat a la seva cartera productes com el salmó de Noruega i distribueix en exclusiva a Espanya

Quina part de la tonyina menges?

És un dels peixos gastronòmics més apreciats, però alhora més desconeguts. Com que se n’aprofita tota la carn, cada part rep un nom diferent. Els cuiners, com el xef Ever Cubilla, del restaurant Espai Kru, les mariden amb aliments diferents

Confiscades 45 tones de tonyina congelada que venien com a fresca

L'operació Atunali s'ha desenvolupat a Barcelona, Alacant, Múrcia i la Corunya

Els reis de la tonyina somien a no vendre al Japó

Balfegó ha reinventat el negoci de la tonyina vermella des de l’Ametlla de Mar: pesquen set dies i venen tot l’any

Pugen a vint els casos d'intoxicació alimentària a Catalunya per la ingesta de tonyina amb histamina

Onze persones es van intoxicar en un restaurant de Lleida, una altra en un de Barcelona i la resta als seus domicilis

Tonyina amb tonyina, Sisplau

La Tunateca és el primer espai gastronòmic del món dedicat exclusivament a aquest peix blau

Mangatuna fusiona cultura japonesa i gastronomia a l'Ametlla de Mar

Tallers de manga, projeccions d''anime', actuacions musicals, karaoke i 'cosplay' formen part del programa que arrenca l'1 de maig

Fins quan podrem menjar tonyina?

Alguns experts alerten de la sobreexplotació de la pesca que pot posar en perill d'extinció l'espècie

Nova retallada a la pesca de tonyines

L'objectiu és recuperar-ne l'estoc. L'acord no satisfà ni empresaris ni ecologistes

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF