Cabrer sobre el cas farmàcia: "No hi ha preocupació que pugui anar més enllà"

La portaveu del PP s'ha referit a aquest tema després de ser consultada sobre una possible imputació del president, José Ramón Bauzá, i el conseller de Salut, Martí Sansaloni, en la causa oberta per la querella d'un farmacèutic contra l'Executiu balear

La portaveu del grup parlamentari popular, Mabel Cabrer, ha assegurat avui que "no hi ha preocupació que pugui anar més enllà" la querella contra el Govern per no treure a concurs l'adjudicació de farmàcies i en què ja ha estat imputat el director de Gestió Econòmica i Farmàcia, César Vicente.

Cabrer s'ha referit a aquest tema en roda de premsa després de ser consultada sobre una possible imputació del president del Govern, José Ramón Bauzá, i el conseller de Salut, Martí Sansaloni, en la causa oberta per la querella d'un farmacèutic contra l'Executiu balear per incomplir una sentència que obligava a treure a concurs nou noves farmàcies.

"Parlam bàsicament d'un tema administratiu en el qual s'han fet les coses bé, i quedarà demostrat i acreditat que s'han fet bé", ha assegurat Cabrer.

La diputada del PP ha defensat que es parla d'una nova llei d'ordenació farmacèutica "que s'ha modificat per evitar fraus, abusos i per donar la màxima transparència".

Ha assenyalat que ja hi ha una sentència sobre això i que s'executa segons ho determina el Tribunal Superior de Justícia de Balears.

"No hi ha una preocupació que pugui anar més enllà", ha precisat la portaveu del grup del PP.