FUTBOL

Detingut el president de la RFEF, Ángel María Villar, en el marc d'una operació anticorrupció

Els delictes pels quals ha estat arrestat són administració deslleial, apropiació indeguda, corrupció entre particulars i falsedat documental

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dimarts dematí, entre altres persones, el president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Ángel María Villar, en el marc d'una operació anticorrupció ordenada pel jutge de l'Audiència Nacional Santiago Pedraz.

A més de Villar, també han estat arrestats el seu fill Gorka i Juan Padrón, vicepresident econòmic de l'entitat, en una operativa en la qual la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil espera fer una desena de detencions. Els delictes pels quals han estat detinguts són administració deslleial, apropiació indeguda, corrupció entre particulars i falsedat documental, tot això relacionat amb l'organització de partits internacionals.

Tot ha començat aquest dimarts al matí quan la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil ha iniciat l'escorcoll de la seu de la RFEF i de diversos despatxos, inclòs el de Villar, per ordre del jutge Santiago Pedraz, que dirigeix l'operació en coordinació amb la Fiscalia Anticorrupció.

Íñigo Méndez de Vigo, ministre d'Educació, Cultura i Esport, entrevistat a 'Los Desayunos' de Televisió Espanyola, ha dit sobre el tema: "Imagín que deu tenir a veure amb uns doblers que se suposava que havien d'anar a Haití i no hi van anar. Nosaltres, tan aviat com ho vam saber, ho vam posar en coneixement de la Fiscalia".

El + vist

El + comentat