Podem: "Terrés i Gual de Torrella són els genets de l'apocalipsi de la crisi"

El líder de la formació segueix qüestionant els nomenaments dels socialistes en una entrevista a TVE

El secretari general de Podem, Alberto Jarabo, ha titllat al director de l'empresa pública Servei d'Informació Territorial de les Illes Balears (SITIBSA), Francisco Fernández Terrés, i al president de l'Autoritat Portuària, Joan Gual de Torrella, de "genets de l'apocalipsi de la crisi. D'aquesta manera, Podem insisteix amb un discurs dur en demanar el cessament dels dos càrrecs nomenats pel PSIB.

"Terrés i Gual de Torrella són els genets de l'apocalipsi de la crisi", ha dit Jarabo avui en una entrevista a l'Informatiu Balear de TVE. No és la primera vegada que des de la formació de Pablo Iglesias a les Illes es carrega amb duresa contra Terrés i Gual de Torrella, els nomenaments de qui, de fet, el grup parlamentari de Podem ja té previst dur al Parlament en l'inici de les sessions plenàries.

El nou president de l'Autoritat Portuària i fins al seu nomenament president de la Cambra de Comerç ja fou definit per Jarabo com a "casta oligàrquica". Per altra banda, del menorquí Fernández Terrés, Podem digué que era un exemple de "vella política" per ser "un polític amb relacions estretes i dubtoses amb constructors", motiu pel qual han demanat insistentment la seva dimissió.

El Consell Ciutadà de Podem va demanar fins i tot el cessament de Terrés al PSIB i li va donar un termini per designar un substitut si els socialistes no volien que presentassin una interpel·lació al Parlament en torn del seu nomenament, el que ara la formació té previst fer al reinici del període parlamentari.