'Glacial race', el 'running' explora nous terrenys

Tindrà lloc al circuit del Pas de la Casa, que per primer cop no es veu limitat als vehicles de motor, sinó que s’obre a noves disciplines esportives que adquireixen notorietat

Aquest dissabte 14 de març se celebra la  'Glacial Race' al circuit del Pas de la Casa. Una mostra més de la popularitat que està adquirint el 'running' ja que explora nous terrenys i noves superfícies. A la 'Glacial Race', els corredors s’enfrontaran a 15 quilòmetres sobre neu i gel, un fet que l'orografia del país permet, a més de disposar d'una instal·lació com el circuit del Pas de la Casa, que per primer cop no es veu limitat als vehicles de motor, sinó que s’obre a noves disciplines esportives que adquireixen notorietat.

Els 'runners' han perdut la por a l'alta muntanya, la selva, el desert, i travessen serralades, països, comarques, amb curses arreu de la geografia tant local, com mundial amb l''Ultra Trail World Tour' o la recentment creada 'Catalònia Ultra Cup', que recorrerà paisatges del litoral, prelitoral, Prepirineu i Pirineu en 5 proves per descobrir un país. La cursa de dissabte explora un nou terreny, el gel, i cada cop queden menys terrenys verges per als aficionats a les curses a peu.

Serà una excel·lent ocasió per veure corredors del país així com de fora lluitant contra un nou element, el gel, un element del qual, per sort, en tenim bastant al país durant la temporada d’hivern. La pregunta a l'organització és, per quan el primer duatló?

El + vist

El + comentat