Inspiració

M'inspiren els reptes. M'inspira poder ser jo mateixa quan jo vulgui. I sobretot m'inspira tenir gent al meu costat amb molta vàlua, molts coneixements i que admiro enormement

Suposo que us ha passat alguna vegada, que heu buscat la inspiració i no l'heu trobada. Jo crec que és com l'amor, no es busca, es troba. En el meu cas hi ha una part d'inspiració en el dia a dia, en la rutina, que sorgeix quan busco canviar alguna cosa, cercar la solució. I una altra part que la trobes fora, quan viatges, quan surts precisament d'aquesta voràgine d'hàbits.

El repte principal que afrontem cada dia és el de generar idees i propostes cada vegada en menys temps. Tot va molt ràpidament. Constantment necessitem donar el millor de nosaltres mateixos i tenir una solució creativa i enginyosa que el públic ens demana. Però la inspiració no sorgeix assegut en una cadira vuit hores al dia.

Crec sincerament que el sistema empresarial tal com està muntat no ajuda gaire a la creativitat. Horaris estrictes, fitxatges d'entrada i sortida, manca de flexibilitat horària (per citar només alguns motius organitzatius) són alguns dels culpables que cada vegada hi ha més gent que aposta per fer-se autònom (sobre l'odissea de fer-se freelance i la necessitat de tenir un extintor a casa teva en parlaré un altre dia).

El cas és que els emprenedors estem de moda. Encara hi ha gent que es pensa que ens hem tornat bojos per aventurar-nos a muntar un negoci pel nostre compte. En el meu cas, d'una manera o d'una altra busco un camí per donar la meva empresa (oh!, mai ho havia escrit "la meva empresa", que bé sona!) un enfocament totalment diferent del que estic acostumada. Crec en un nou paradigma empresarial. 

Què m'ha inspirat a mi fer el pas? Doncs, la llibertat. La sensació de no tenir lligams i alhora una responsabilitat i una pressió enorme. M'inspiren els reptes. M'inspira poder ser jo mateixa quan jo vulgui. I sobretot m'inspira tenir gent al meu costat amb molta vàlua, molts coneixements i que admiro enormement. En definitiva em motiva el coneixement, l'aprenentatge, l'experiència, la vitalitat i les ganes de fer coses.