Anar de llest

Són persones que es passen la seva vida intentant mantenir-se a l’alçada de la seva mentida. I és aquí on comença el circ: resulta còmic i molt entretingut ser espectador de la seva trama

Tinc certa debilitat per la gent que va de llesta. M’agrada seguir-los el rotllo, és fascinant veure com es pugen, i el seu ego va 'in crescendo'.

Hi ha persones que es pensen que és més fàcil aparentar ser quelcom que no són. Amb aquesta premissa alguns són capaces de convèncer que posseeixen certes qualitats. Són persones que es fan passar per experts en quelcom i que es passen la seva vida intentant mantenir-se a l’alçada de la seva mentida. I és aquí on comença el circ: resulta còmic i molt entretingut ser espectador de la seva trama.

És clar que per sobreviure en aquest món el fet de tenir un avantatge competitiu t’ofereix la possibilitat de perllongar la teva existència, sobretot quan el medi és molt competitiu. La gent no vol ‘morir en l’intent’, amb el risc que això comporta. Per això, cada vegada més surt gent que va de llesta. I he de dir que hi ha gent que li va molt bé aquesta fórmula.

Jo em pregunto, no seria més lícit, més honrat, dedicar la teva vida a allò que realment t’apassiona i que a més et serveixi de sosteniment, i fins i tot et doni grans beneficis?

Per sort, els que van de llestos ja no ho tenen tan fàcil. S’ha acabat això d’enganyar. I és que ara tot té una repercussió molt més global, amb la qual cosa la ‘fama’ que generis, t’acompanyarà tota la vida. Anar de llest pot sortir car. Millor ser qui ets. I si vols ser millor persona i professional, hi ha altres fórmules per aconseguir el teu propòsit. 

Més continguts de

El + vist

El + comentat