Poca banqueta

Comiat de la lliga Endesa amb una altra derrota contra a un València Basket que demostra el potencial de suplents que té a l'equip

No s'ha pogut acabar la lliga amb una victòria i marxar de vacances amb bones sensacions, que ja fa bastant temps que aquest equip no en té moltes. Visita a un camp molt difícil com el valencià, que tot hi així, l'equip de Joan Peñarroya arribava tocat físicament amb la baixa de Clark.

La gran aportació de punts des de la banqueta de l'equip local ha sigut la clau de la derrota del MoraBanc Andorra en un encontre que ha finalitzat la primera part amb un lleuger avantatge per part taronja.

Sortint dels vestidors els andorrans tornàvem esprémer l'accelerador i ajustaven el tanteig, però més rotacions de l'equip entrenat per Pedro Martínez, tornaven agafar aire i mantenir les distàncies.

Entràvem en els minuts finals del partit i de la temporada, i l'equip dels Pirineus encara li quedava guerra, i el millor jugador de la temporada, Shermadini, s'imposava davant dels rivals valencians, però ja era massa tard i el marcador al final dels seus quaranta minuts donava per guanyador el conjunt valencià.

Finalitzem la segona temporada a la lliga Endesa i acabem amb el mateix nombre de victòries de la temporada anterior. Es va començar amb massa embranzida des de fora la pista, que si 'play-off' pel títol, que si Copa del Rei, i al final el que es guarda a la memòria de la gent són les últimes coses que passen a la temporada. De les últimes deu jornades, una victòria, encara sort que la primera volta va ser bona.

El + vist

El + comentat