Opinió 07/01/2015

Retorn agredolç

Nota positiva pel retorn del fitxatge mediàtic de la seva lesió però amb una ajustada derrota

i
Jordi Olcina

Partit amb un final a l'andorrana, sí, sí, com els hem viscut molts caps de setmana al poliesportiu d'Andorra. Una bona primera part dels andorrans, amb una defensa força solvent que ha solapat el poc encert dels tirs exteriors, ha estat el factor que ha fet dominar els dos primers quarts als homes de Joan Peñarroya i que marxessin cap als vestidor amb un resultat favorable però una mica pobre d'anotació per part dels dos equips (29-30).

A la represa del tercer quart és quan una 'pájara' andorrana ha fet que els de Magariños agafessin la diferència més àmplia que hi hagut durant el partit. Amb un parcial de 13-2 semblava que el partit es trencava a favor dels estudiantils, però no, amb tres bones defenses i amb pilotes recuperades més un triple de Thomas Schreiner ha fet equilibrar el partit i que s'arribés als últims minuts amb un marcador agònic i amb la necessitat imperiosa de la victòria dels dos equips per agafar tranquil·litat a la classificació de la lliga. Al final, la sort s'ha decantat amb un ajustat i tímid 58-55.

Mal sabor de boca amb aquest resultat perquè s'han tingut opcions de victòria fins a l'últim segon del partit, però amb un regust dolcet en veure vestit de curt un Víctor Sada que amb una bona recuperació ha fet que pogués reaparèixer abans d'hora. De ben segur que en poc temps el tindrem al cent per cent i tindrem molt de guanyat.