Sentència triplista

Una efectivitat del 100% en els triples a la segona part dels visitants deixen els andorrans pràcticament fora de la lluita pel play-off

Tercera i dolorosa derrota seguida d'un Morabanc Andorra que cada vegada s'allunya dels vuit primers llocs de la lliga i demostra un joc irregular sobre el parquet.

Els de Joan Peñarroya es mostraven més complets en un primer quart en què els murcians aguantaven l'embranzida a cops de triple, gràcies als quals aconseguien ajustar el marcador al final del primer quart.

Els del Pirineu agafaven nou punts de renda, però una falta antiesportiva, senyalada a Víctor Sada i molt protestada per la banqueta local juntament amb la seva afició ,començava a descentrar a tot l'equip, i per acabar-ho d'adobar, una protesta de Peñarroya finalitzava amb una falta tècnica que ho desbordava tot. Ho aprofitaven els visitants per recuperar els nou punts de desavantatge que tenien i posaven un empat per marxar cap a la mitja part.

Començava un tercer quart, tot per resoldre, un Morabanc aprofitant la superioritat de Shermadini per posar-se novament per davant en el marcador, però tal com va passar en el seu camp a la primera volta, ha arribat el moment Campazzo. El base argentí començava a dominar el ritme del partit i posava el seu equip per davant en el marcador. El Poliesportiu d'Andorra veia com el seu equip es començava a descompondre.

Minuts finals en què els andorrans agressius en defensa i amb un Vodjan Stojanovski, per descomptat, liderant els seus, esgarrapaven punts a favor seu, però dos triples consecutius de l 'UCAM Múrcia els parava en sec, i tornava la sagnia murciana des de la línia de 6'75 sense error durant tota la segona part.

Tres derrotes consecutives i respirant pessimisme de cara play-off, i sumant-hi que els dos pròxims partits de lliga són lluny del Poliesportiu, la cosa no pinta massa bé, esperem reacció de tot l'equip per tal d'afrontar amb garanties l'últim tram i acabar amb bon sabor de boca.