Un quart perfecte

Els de Peñarroya en cap moment han baixat el llistó de ritme de partit, l'han fet durar fins al final i han deixat una molt bona sensació de joc

 

Diumenge va ser fatídic, en canvi aquest dimarts el tercer quart ha estat quasi a la perfecció i és quan s'ha sentenciat el partit a Badalona.

Gran victòria per seguir sumant a la classificació de la lliga Endesa. I ja en van cinc dels últims set partits. Aquest dimarts hem vist un dels millors quarts que jo recordo, el tercer, on els andorrans han liquidat el partit davant d'un Joventut de Badalona que avui suma la sisena derrota consecutiva, i segueix en hores baixes.

Els Shermadinis, Betinhos i companyia han superat la línia exterior dels badalonins, la seva millor arma per guanyar partits, i això que el partit ha estat igualat fins el minut vint. A partir d'aquí només hi ha hagut un equip sobre el parquet, molt més cautelós amb les pilotes perdudes que a la primera part, i amb un festival i recital de tir de tots els jugadors que han saltat a la pista, ajudat per una asfixiant defensa, una de les claus que aquest equip imposa dirigit sempre des de la banqueta.

Quan en un partit, com és el cas d'aquest dels andorrans, hi ha cinc membres d'un equip que passen de més de deu punts anotats, és una bona referència que som davant d'un equip equilibrat i bastant difícil de batre.

S'ha arribat a l'últim quart amb una diferència considerable i còmode pels de Joan Peñarroya, i a més en cap moment han baixat el llistó de ritme de partit. L'han fet durar fins al final i deixant una molt bona sensació de joc.

Diumenge que ve, tornem-hi, amb una mica més de descans entremig que en el cas del partit jugat a Badalona. Una victòria contra l'Herbalife posaria la cirereta del pastís a un final d'any molt positiu i permetria mirar cap amunt per començar el següent amb molta il·lusió

 

El + vist

El + comentat