Ara més que mai Ambaixadors d’Andorra

Aquestes darreres setmanes, les meves ganes de continuar contribuint al projecte encara s’han vist incrementades i enfortides a causa de la pluja de descrèdit que està rebent el nostre país

Nova etapa a la CEA. Sé que 9 anys són molts al front d’una organització com la Confederació Empresarial Andorrana. El desgast i la saturació d’idees, entre d’altres, són alguns dels arguments que s’acostumen a utilitzar per tal de tancar una etapa al davant d’una institució en què l’únic benefici personal és la satisfacció d’haver dedicat una part de la teva vida professional a l’ interès general, en el meu cas a la defensa dels interessos de l’empresariat del nostre país.

Un any enrere jo estava en aquesta situació, un cert saturament, desgast… parlant clar, amb ganes que algú prengués el relleu al front de la Confederació. Finalment, el suport per part dels afiliats, dels membres de les diferents Juntes Directives i d’amics personals ha estat clau perquè prengués la decisió de tornar a presentar una candidatura per als propers 4 anys, amb ganes renovades i amb noves idees i projectes per tal de fer un pas endavant en la projecció i potenciació de la CEA.

Aquestes darreres setmanes, les meves ganes de continuar contribuint al projecte encara s’han vist incrementades i enfortides a causa de la pluja de descrèdit que està rebent el nostre país. És feina de tots nosaltres, dels que vivim i ens estimem Andorra, convertir-nos en moments com l’actual en defensors a ultrança del nostre país, no mereixem de cap de les maneres el tracte que alguns ens estan donant.

Jo des del meu càrrec i també com a ciutadà, lluitaré com mai per recuperar i enfortir la imatge del nostre país, de les nostres empreses, que tants i tants esforços durant molts anys han representat per als nostres avantpassats.

Cadascú de nosaltres som ara més que mai Ambaixadors d’Andorra.

Virtus unita fortior