Publicitat
Publicitat

La recepció de la TDT a Formentera funcionarà sense talls

La Direcció General d'Innovació i Desenvolupament Tecnològic ha assegurat que es mantindran les emissions i les freqüències no canviaran fins a l'abril

El director general d'Innovació i Desenvolupament Tecnològic, Antonio Mateos, ha assegurat aquest dimarts que el 31 de desembre no hi haurà talls en la recepció de la TDT a Formentera.

En una nota de premsa del Govern, Mateos ha assenyalat que es mantindran les emissions i que les freqüències no canviaran fins a l'abril, com ha indicat l'empresa concessionària dels tres repetidors de l'illa, Abertis. A més, la Direcció General d'Innovació i Desenvolupament Tecnològic es mantindrà en contacte "permanent" amb Abertis per evitar que es produeixin incidents o interrupcions en l'emissió, segons ha indicat aquest departament del Govern.

L'alliberament del dividend digital és el procés de reordenació d'alguns canals de TDT per complir el mandat de la Comissió Europea que obliga els estats membres a alliberar freqüències radioelèctriques perquè puguin usar-les els operadors de tecnologia mòbil.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT