Bojos per la Vespa a Indonèsia

image-alt

Un entusiasta arriba al festival d'escúters amb la seva Vespa modificada, a Cibeureum, a l'oest de Jakarta, Indonèsia. Getty Images / Ed Wray.

image-alt

Un participant somriu damunt la seva Vespa modificada de 4 metres de longitud, a Cibeureum, Indonèsia. Getty Images / Ed Wray.

image-alt

L'Imam seu a la seva Vespa personalitzada, al festival d'escúters de Cibeureum, Indonèsia. Getty Images / Ed Wray.

image-alt

En Windu i l'Arief descansen dins la seva Vespa coberta a Cibeureum, Indonèsia. Getty Images / Ed Wray.

image-alt

Entusiastes de les Vespa modificades arriben al festival d'escúters en els seus vehicles a Cibeureum, Indonèsia. Getty Images / Ed Wray.

image-alt

Un participant treballa en la seva motocicleta mentre el seu company vigila una mascota a Cibeureum, Indonèsia. Getty Images / Ed Wray.

image-alt

En Bujir posa damunt la seva Vespa personalitzada, a Cibeureum, a l'oest de Jakarta, Indonèsia. Getty Images / Ed Wray.

image-alt

Alguns aficionats es preparen per tornar a casa després d'assistir al festival de Cibeureum, Indonèsia. Getty Images / Ed Wray.

image-alt

Diversos participants arriben al festival d'escúters extremament modificats de Cibeureum, a l'oest de Jakarta, Indonèsia. Getty Images / Ed Wray.

image-alt

En Dede i l'Anna seuen damunt la seva Vespa personalitzada a Cibeureum, a l'oest de Jakarta, Indonèsia. Getty Images / Ed Wray.

image-alt

Entusiastes de la Vespa seuen en la seva motocicleta modificada al festival de Cibeureum, Indonèsia. Getty Images / Ed Wray.

El 2017 en 50 imatges