Quina és la teva història d'amor?

image-alt

Nhuchhe Amatya (76), un comptable jubilat, i la seva dona, la Raywoti (74), a la seva botiga a Lalitpur. Fa 59 anys que són casats. "Vaig veure la Raywoti per primera vegada a casa meva, just després d’haver-nos casat"

image-alt

L’Anastasia Kuzmenkova va arribar fa quatre anys a la finca d’en Dmitri Xamovitx, juntament amb altres observadors d’ocells, per construir-hi nius artificials. Va tornar-hi per un projecte relacionat amb el gall salvatge. Després d’uns quants projectes més es van adonar que estaven enamorats.

image-alt

L’Amornrat (27), una dona transgènere, i la Pitchaya (16), es van conèixer per Facebook i al cap d’un any de conviure van decidir tenir un fill. "Avui ens casem, tal com els nostres paren volien", diu l’Amornrat. El casament, organitzat per una televisió local de Bangkok, no té validesa legal, ja que la Pitchaya és menor de 17 anys.

image-alt

La Pramodini (24), víctima d’un atac amb àcid, i el Saroj (26), director d’una ONG a l'Índia que dona suport a aquestes víctimes, es van conèixer en un refugi on ella rebia tractament per les cremades causades per l'àcid. El Saroj era amic de l’infermera que tractava la Pramodini. Va ser després d’una operació als ulls que va poder veure el Saroj per primera vegada.

image-alt

La Rute i en Filipe vistos a través d’una càmera de gran format al seu estudi a Lisboa (Portugal). "Ens vam conèixer per internet. La fotografia ens va unir i ens vam enamorar. Llavors vam muntar un estudi per ajudar els altres a enamorar-se de la màgia de la fotografia", diu la Rute.

image-alt

L’Alejandra, una consultora sobre educació, i el Razhy, periodista i activista pels drets humans, es van conèixer el 1998 després que el Razhy fos segrestat i deixés el seu treball com a director d’una revista. Els pares de l’Alejandra no van acceptar la seva relació. Quatre anys més tard, i sense parella, van decidir tornar-se a trobar i es van casar.

image-alt

"Quan era jove la meva mare volia que em casés; jo creia que era massa aviat, però les tradicions van abans que la voluntat de les persones", explica el Zakir (58). Donada la dificultat de poder conèixer noies a la vila on viu, a Bogatepe, després de dues reunions familiars, el Zakir i la Nurgul (53) van quedar compromesos. "La meva mare només em va dir que si no l’estimava tingués sempre present que almenys, m’agrada".

image-alt

La Yohanna (28) feia un pírcing quan va conèixer el Kathriel (23), a qui li estaven fent un tatuatge. Porten cinc mesos junts. "Un dia, mentre fèiem cua, em va preguntar si realment volia alguna cosa seriosa amb ell; jo vaig dir que sí, volia estar amb ell per sempre. Llavors es va agenollar, em va donar un anell i em va demanar matrimoni". Ara estan compromesos.

image-alt

La Huang (63) ha cuidat el seu marit Zheng (63) dia i nit des que va començar el tractament per al càncer a l’hospital. Els seus pares els van organitzar el matrimoni fa 46 anys.

El 2017 en 50 imatges