Balears 09/03/2014

Un empat que no serveix de res (1-1)

El Mallorca torna a oferir una pobra imatge a Saragossa i Miño salva la derrota aturant un penal a cinc minuts del final

Miquel Ramis

PalmaEl Mallorca ha empatat a La Romareda davant el Saragossa, un resultat (1-1) que no serveix de res i que mantindrà els vermells dins el mar de dubtes en el qual ha estat immers tota la temporada. Tot i l'esterilitat del resultat, la sensació que ha quedat quan l'àrbitre ha xiulat el final ha estat positiva. El motiu ha estat que Miño ha aturat un penal a quatre minuts del final que hauria significat la victòria d'un Saragossa que ha evidenciat el mateix estat d'ansietat que el Mallorca. Dos equips atrapats en l'angoixa i que no troben la manera de sortir-ne, fet que ha deixat un partit sense història en el qual s'han tornat a veure tots els problemes del Mallorca. Lluís Carreras encara no ha aconseguit variar-ne la dinàmica.

El partit no ha pogut començar millor per al Mallorca. Thomas ha avançat els vermells als cinc minuts en aprofitar un rebuig a la frontal que ha resolt de manera brillant arribant de segona línia. El Mallorca, però, ha tornat a ser víctima de la seva feblesa defensiva, perquè amb una única simple passada d'un central del Saragossa els de Paco Herrera han creat l'ocasió que ha servit per empatar. Roger ha superat Agus en velocitat i ha definit davant Miño. A partir d'aquest moment, els dos equips han tingut més por del fracàs que ambició per l'èxit. Això ha provocat l'absència de futbol i un partit en què els dos equips esperaven les errades del rival. Així, s'han vist dues rematades desviades de Roger i Gerard.

La segona part no ha canviat el panorama, encara que el Saragossa ha fet una passa endavant, ha tingut el control del joc i ha gaudit de les millors ocasions. La més clara, el penal que Miño ha aturat a cinc minuts del final. Cadamuro ha fet un penal com una catedral i Luis García no ha estat capaç de transformar-lo.