Esports 08/03/2015

El Mallorca es fa gran en un partit boig (3-2)

Els de Miquel Soler sumen la tercera victòria consecutiva davant el Saragossa, la primera davant un conjunt situat en la zona de promoció, i queden a només cinc punts dels llocs de promoció d'ascens

Ara Balears
Els jugadors del Mallorca s'abracen després del gol de Xisco. / ENRIQUE CALVO

PalmaEl Mallorca s'ha fet gran. No només perquè avui horabaixa hagi celebrat els 99 anys d'existència, sinó per la important victòria que ha aconseguit davant el Saragossa (3-2) en un partit boig i que li permet quedar a cinc punts dels llocs de promoció d'ascens, que ara marca la Ponferradina amb 42. Ha estat el primer triomf de la temporada davant un conjunt situat a la zona de promoció d'ascens, una fita que ha de permetre als vermells esvair definitivament les pors i inseguretats. Així, Miquel Soler continua sense perdre a la banqueta vermella i ha sumat un empat i tres victòries seguides.

Els de Miquel Soler s'han avançat en el minut 6 gràcies a una diana de Xisco. A partir d'aquí, el duel s'ha descontrolat. Joao Víctor ha comès un penal que Borja Bastón ha aprofitat per empatar. Era el minut 10. Dos minuts més tard, Eldin ha capgirat el marcador. I en el 13, Pedro ha estat expulsat després de veure la segona targeta groga.

El Saragossa havia d'afrontar pràcticament tot el partit amb un home menys i el Mallorca ha sabut treure partit d'aquesta situació. Bigas ha aconseguit empatar en el minut 29. El Mallorca era superior i ho ha confirmat a la segona part.

Arana ha marcat el gol de la victòria després d'un discutit penal per mans de Mario (54'). A partir d'aquest moment, el Mallorca ha aixecat el peu de l'accelerador per tractar d'assegurar el marcador. Ha gaudit d'ocasions per marcar el quart, però no les ha pogut concretar. El Saragossa, amb un home menys, ha gaudit d'una ocasió per empatar, però la rematada de Natxo Insa a sis minuts del final ha sortit alta.

FITXA TÈCNICA:

MALLORCA: Cabrero, Cendrós, Bigas, Truyols, Gulan, Yuste, Joao (Javi Ros, 74'), Pereira, Arana (Bustos, 88'), Joselu (Marco, 46') i Xisco.

SARAGOSSA: Alcolea, Mario, Cabrera, Eldin (Willian José, 86'), Borja, Pedro, Fernández, Dorca, Insa, Galarreta (Rico, 74') i Vallejo.

GOLS: 1-0: Xisco (6'), 1-1: Borja, de penal (10'), 1-2: Eldin (12'), 2-2: Bigas (29') i 3-2: Arana, de penal (54'),

ÀRBITRE: Lesma López (Comitè madrileny).

TARGETES GROGUES: Pedro (7'), Joao (9'), Pedro (13'), Gulan (43'), Mario (54') i Truyols (66').

TARGETES VERMELLES: Pedro (13'), Ranko Popovic, entrenador del Saragossa (46') i Basha, suplent (54').