Esports 27/10/2013

El Mallorca no pot amb el Recre

Els d'Oltra cauen per 2-1 a El Colombino i no aprofiten l'opció d'entrar en zona d'ascens

miquel ramis

PalmaEl Mallorca no ha pogut tombar el Recreativo de Huelva, el líder de Segona, i han desaprofitat una ocasió immillorable per entrar de ple a la zona de play off amb una derrota per 3-1. Els vermells tenien l'oportunitat perfecta per pegar un cop d'efecte a la competició, però la seva actuació ha deixat molt a desitjar a l'hora de competir amb un dels candidats a l'ascens, ja que ha creat poc perill i la sensació de domini ha estat per als de Sergi Barjuán.

Continuant amb l'aposta per la contra, cedint el domini del joc al rival, el Mallorca ha estat un equip que no ha trobat la manera de crear perill clar i només ha respost amb timidesa. Així, un desajustament defensiu en el minut 15 de la primera part protagonitzat per Geromel, Thomas i Ximo ha permès a Linares obrir el marcador. El davanter ha entrat sol des de la segona línia dividint la defensa i ha afusellat Miño.

A partir d'aquest moment, el Mallorca ha reaccionat, però només ha estat capaç de crear perill amb jugades a pilota aturada tot i que el partit estava igualat. Així, els d'Oltra han aconseguit empatar gràcies a un córner. Martí ha servit de manera defectuosa, però Víctor ha recollit el servei i l'ha posada per a Gerard. El català continua en el seu dolç moment de forma i ha fet pujar l'empat amb una rematada de cap.

Tot i que el gol ha reforçat els vermells, la primera part ha acabat amb el setge del Recre a la porteria de Miño. Cinc córners consecutius que els andalusos remataren però sense poder marcar el segon.

En la represa, el Recre ha sortit amb una idea molt clara: aconseguir la victòria. El Mallorca, a esperar una errada que li permetés aproximar-se a la porteria de Cabrero amb una contra. Però ha arribat el segon del Recre a la sortida d'un dels nombrosos córners dels quals ha gaudit. Linares ha guanyat la posició a Bigas i ha fet pujar el segon. Tot i que el gol ha esperonat el Mallorca, durant tota la segona part no ha fet una rematada clara a Cabrero. Així, tot i el debut de Marco Asensio, que ha deixat un magnífic detall tècnic que ha estat el més perillós del segon temps, el Mallorca no ha creat la sensació de perill. Així, en el temps afegit, Álvaro Antón ha marcat el gol de la jornada, superant Miño amb una vaselina deliciosa des de 40 metres que ha culminat una contra.