Esports 27/10/2013

Florin deixa l'Atlètic com a líder en solitari

Dos gols del romanès han permès als de Nico López tombar l'Elx Il·licità (2-1), i el Constància ha empatat a zero en la visita a l'AE Prat

ara balears

PalmaL'Atlètic Balears ha recuperat el lideratge en solitari del grup III de Segona gràcies a la victòria que ha aconseguit avui dematí a Magaluf davant l'Elx Il·licità. Dos gols del davanter romanès cedit pel Vila-real, Florin Andone, han donat la sisena victòria de la temporada al conjunt dirigit per Nico López. Així, els blanc-i-blaus encapçalen la classificació amb 21 punts, tres més que el segon, el Vila-real B, i a l'espera del que faci avui horabaixa el Llagostera. Per la seva banda, el Constància ha empatat a zero en la visita al camp de l'AE Prat.

L'Atlètic s'ha posat per davant en el marcador a la primera oportunitat que ha tingut. Era el minut 4 quan Florin ha donat avantatge als seus. Els valencians han obtingut el control del partit, però no han sabut traduir-lo en ocasions. Florin, una altra vegada, i Cristina Herrera, per part visitant, han tingut les ocasions més clares.

En la represa, l'Elx B ha fet pujar l'empat mitjançant Cristina Herrera en el minut 60. Però quatre minuts més tard, una altra vegada Florin ha donat els tres punts a un Atlètic que continua ferm al capdavant de la taula.