L'Atlètic treu un punt d'Olot (2-2); el Mallorca B es complica la vida (2-5)

Els de Siviero rescaten un punt a la Garrotxa mentre que el filial cau a Son Bibiloni contra el coer

Ara Balears
Robert, de l'Olot, celebra el primer gol dels seus. / MARTÍ ALBESA / UE OLOT

PalmaL'Atlètic Balears ha aconseguit rescatar un punt en la seva visita a l'Olot (2-2), mentre que el Mallorca s'ha complicat la vida en perdre de manera clara contra el coer, l'Elx Il·licità, a Son Bibiloni (2-5).

Els de Gustavo Siviero han sabut reaccionar. L'Olot s'ha avançat en dues ocasions en el marcador però els blanc-i-blaus s'hi han sobreposat. Robert ha avançat els locals en el minut 36, i no ha estat fins a la segona meitat que Carlos Rodríguez ha empatat (57'). En el minut 75, Corominas ha tornat a avançar l'Olot, però Fullana, en el 79, ha tornat a situar la igualada en el marcador.

Per la seva banda, el Mallorca B s'ha vist superat per l'Elx. El conjunt valencià s'ha situat 2-0 quan tot just s'havien jugat vint minuts de partit i els de Javier Olaizola no han pogut donar la volta al marcador. Cedric, autor dels dos gols, ha retallat distàncies (1-2 i 2-3) però el filial ha caigut.