Esports 15/02/2015

El Mallorca B fa quedar els punts a Son Bibiloni (3-2)

Després d'una boja primera part que ha acabat 2-2, un gol de Thomas a set minuts del final ha donat el triomf als d'Olaizola davant el Cornellà

Ara Balears

PalmaEl Mallorca B ha fet quedar els tres punts a Son Bibiloni en el duel que aquest migdia l'ha enfrontat al Cornellà. Un gol de Thomas en el minut 83 ha donat la victòria als de Javier Olaizola després d'una primera part boja.

Els vermells s'han avançat per 2-0 gràcies a les dianes de Cedric (5') i Thomas (34'). Però Gallar, exfutbolista de la pedrera vermella, ha tret a passejar la seva motivació per enfrontar-se al que va ser el seu equip i, en sis minuts, ha empatat el matx (37' i 43').

La lluita s'ha mantingut a la segona part, però no així l'efectivitat de cara a porta. No ha estat fins a set minuts del final que Thomas ha marcat el gol de la victòria, el segon del seu compte particular.