Esports 25/01/2015

El Palma Futsal planta cara però no pot amb el Barça (3-4)

L'avantatge aconseguit pels blaugranes a la primera part ha estat una costa massa empinada per als de Juanito, tot i l'entrega de les 3.800 persones que omplien Son Moix

Ara Balears
El Palma ho ha intentat fins el final. / PALMA FUTSAL

PalmaEl Palma Futsal ha plantat cara, però no ha pogut endur-se la victòria davant el totpoderós Barça (3-4). Els de Juanito han tingut opcions per empatar fins al darrer alè, però l'avantatge aconseguit pels blaugranes a la primera meitat ha estat una costa massa empinada per a la segona. Així, el Barça es manté en el lideratge.

El Barça s'ha avançat mitjançant Dyego, però un gol en pròpia porta de Bateria feia justícia a la igualtat amb la qual ha començat el duel. Però la fatalitat ha aparegut a Son Moix en el minut 15. Dyego ha marcat el segon i quan els jugadors del Palma encara es refeien del cop, Sergio Lozano ha marcat el tercer.

Si el càstig amb què ha conclòs la primera part era gran, ha augmentat a l'inici del segon temps. Sergio Lozano ha repetit per marcar el quart gol, una diana que semblava deixar el partit sentenciat. Però no ha estat així.

Esperonats pel públic que omplia Son Moix, els de Juanito han apel·lat a l'orgull. Tomaz ha reduït distàncies (2-4) a dotze minuts del final. Quan faltaven tres minuts per a la conclusió, Bruno Taffy ha marcat el tercer, de penal, i la remuntada es veia possible, tot i que s'hagués d'optar per l'heroïcitat. Però no ha pogut ser. Fins i tot Carlos Barrón ha mantingut el marcador en aturar un doble penal.