Nadal veu "estrany" el nomenament de León

El manacorí ha destacat que hi ha d'altres candidats amb "gran trajectòria"

El tennista Rafel Nadal ha mostrat a Palma el seu "màxim respecte" cap a Gala León pel seu nomenament com a capitana de l'equip espanyol de Copa Davis, tot i que li sembla "estrany" perquè en el tennis espanyol hi ha "molts candidats que han fet grans mèrits per ser-hi".

Segons la seva opinió, la capitania de la Copa Davis és el premi a una "gran trajectòria" i ha considerat que hi ha jugadors amb una "grandíssima trajectòria que no han estat capitans encara" i que ara podria haver estat el seu "torn".

El jugador de Manacor ha aclarit que no coneix la nova capitana i que no té "res en contra d'ella".

Nadal ha afegit que ell és un "jugador més" que dóna la seva opinió sobre la designació de León, que ha estat designada "unilateralment" per part del president de la Federació Espanyola de Tennis (FET), sense consensuar la seva designació amb cap jugador ni amb els màxims responsables del tennis en cada territori. "És el president i té dret a fer-ho", ha afirmat.

Nadal ha rebut avui a Palma el premi "Esfera d'Honor 2013" del Mallorca Convention Bureau (MCB) per donar a conèixer Mallorca pel món i per ajudar a aquesta organització en la seva tasca promocional de l'illa.