ARA DIUEN QUE...

El conseller García té dificultats amb els topònims de les Illes

El president d'Esquerra a Palma presenta la seva candidatura a les primàries a la seu del PSM: diu que volia mostrar un vídeo i la d'Esquerra no té tele

- Ha cridat l'atenció a més d'un les dificultats del conseller d'Economia, Joaquín García, per pronunciar els topònims de les Illes. En la compareixença per presentar els pressuposts del seu departament, que ha fet íntegrament en castellà, s'ha encallat amb Sant Josep de sa Talaia, concretament amb 'sa Talaia'. No hi ha hagut manera que li sortís el nom tot i que ho ha intentat diverses vegades. Abans, en lloc de dir Son Sardina, ha dit ses Sardina.

- Aquest dimarts el nou home fort d'Educació, Miquel Deyà, es reuní amb els inspectors. El més comentat de la trobada va ser l'absència de Garcia Moles, el cap de la Inspecció Educativa, que, com se sap, manté unes molt tenses relacions amb Deyà. Es comenta que, si encara no ha estat cessat, és per la protecció que li atorga l'entorn del president Bauzá. També es comenta que el desenllaç d'aquest torcebraç no estarà gaire a resoldre's.

- Un militant del PSIB-PSOE ha estat suspès de militància per uns comentaris molt crítics amb el partit que va fer a la seva plana de Facebook i per haver manifestat simpatia amb el moviment Cinc Estrelles. Entre la militància ha causat estupor que la crítica, per ferotge que sigui, rebi el mateix tractament disciplinari que una detenció per presumpta corrupció.

- El candidat a les primàries de MÉS per liderar la candidatura de Palma, Joan Josep Pasqual, ha presentat aquest dimecres la seva campanya 'Si jo fos batle'. Tot i que ell és el president d'Esquerra a Palma, ha elegit la seu del PSM, al carrer Isidoro Antillón, per fer la presentació. La raó és que volia mostrar un vídeo i a la seu d'Esquerra no hi ha tele.

Més continguts de