BLOG GASTRONÒMIC

'Andorra a taula' torna a florir

Des del novembre del 2011, moment en què les Jornades Gastronòmiques de Cuina Andorrana ressorgeixen amb el nom 'Andorra a Taula', aquest esdeveniment gastronòmic ha aprofundit i s’ha integrat en la cultura social

Amb l’arribada de la primavera, les Jornades Gastronòmiques de Cuina Andorrana 'Andorra a Taula' floreixen un altre any. Aquest mes de maig celebrarem la 8a edició d’aquest esdeveniment gastronòmic amb molta il·lusió i una vegada més, 'Andorra a Taula' ha de servir d’aparador de les bondats de l’oferta gastronòmica del país.

Des del novembre del 2011, moment en què les Jornades Gastronòmiques de Cuina Andorrana ressorgeixen amb el nom 'Andorra a Taula', aquest esdeveniment gastronòmic ha aprofundit i s’ha integrat en la cultura social, ha esdevingut motiu de celebració, retrobament i reunió d’amics i familiars. I assenyalat a les agendes de molt dels nostres clients i visitants.

Amb l’esforç de tots, hem assolit que les Jornades Gastronòmiques de Cuina Andorrana 'Andorra a Taula' esdevinguin una important plataforma de comunicació des d’on transmetre les bondats de la nostra cuina, de la nostra cultura gastronòmica i de la professionalitat del sector a clients i visitants.

Com ha succeït en edicions precedents, els xefs participants en aquesta edició realçaran el protagonisme dels productes d’aquesta temporada, els productes de proximitat i els productes de qualitat com la carn de vedella d’Andorra, tractant-los amb delicadesa per gaudir-los de la millor manera. Tanmateix, en aquesta edició hem volgut que la mel sigui la protagonista d’aquesta primavera i ens ajudi a enriquir els menús 'Andorra la taula' i endolcir els postres que us proposarem al llarg del mes de maig.

En aquesta 8a edició, 'Andorra a Taula' compta amb la participació de 34 establiments repartits per Ordino, La Massana, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany. Amb una àmplia oferta de menús tradicionals i de degustació que de ben segur complauran a tots els gustos i paladars, i amb un ventall de preus de menús que va des dels 20 fins als 30 euros.

Més continguts de

El + vist

El + comentat