Balears 26/11/2015

Arellano: "L'estrella Michelin es basa en la solidesa i en la constància"

El cuiner madrileny del restaurant Zaranda del Capdellà celebra la segona estrella Michelin

Ara Balears / Efe
1 min
El cuiner Fernando F. Arellano.

Palma"Feia nou anys que l'esperàvem i treballàvem per ella". Han estat necessàries paciència, espera i sobretot constància, però ha arribat. El cuiner Fernando Arellano, del restaurant Zaranda del Capdellà, té la segona estrella Michelin, la primera per al restaurant illenc. la primera per al restaurant illenc.

Aconseguir-la "és el somni d'una vida", relata el cuiner, que va celebrar amb tot el seu equip el nou reconeixement culinari. "El treball per assolir l'estrella es basa en la solidesa i en la constància, perquè estupendament ho hem fet durant molt de temps", assenyala. "De fet, l'any passat em vaig empipar molt quan no l'aconseguírem", apunta el madrileny establert a l'illa.

stats