Anne Hathaway dona a llum el seu segon fill

L'actriu i el seu marit han sigut fotografiats amb el nadó pels carrers de Nova York

L'actriu Anne Hathaway i el seu marit, el també actor i productor Adam Shulman, han donat la benvinguda al seu segon fill. Tot i que la parella no ha fet cap anunci oficial, diversos mitjans han captat imatges de tots dos passejant amb el nounat per Nova York. Hathaway i Shulman, que es van casar l'any 2012 en una cerimònia íntima a Califòrnia, ja tenien un fill, Jonathan, nascut l'any 2016. 

Hathaway ha portat aquest segon embaràs amb molta discreció i no va ser fins que ella va fer una publicació a Instagram anunciant-lo que es va saber que esperava el seu segon fill. En la foto que va publicar el 24 de juliol, Hathaway enviava un missatge de suport a totes aquelles dones que han experimentat problemes per quedar-se embarassades. "Tots els que heu viscut problemes d'infertilitat i un infern amb la concepció, sisplau, sapigueu que cap dels meus dos embarassos han sigut fàcils", deia l'actriu. 

La guanyadora d'un Oscar per Els miserables va complir 37 anys el 15 de novembre i va ser l'última vegada que va compartir una imatge en el seu Instagram, en què se la podia veure en avançat estat de gestació.