Armani tanca temporalment les seves fàbriques pel coronavirus

Afecta les de la Llombardia, l'Emília-Romanya, el Vèneto i el Piemont, i també les oficines, a Milà

La firma de moda Armani se suma als tancaments preventius pel coronavirus. Per aquest motiu, el fundador i propietari de l'empresa, Giorgio Armani, ha donat l'ordre de tancar durant una setmana els centres de producció que té a la Llombardia, l'Emília-Romanya, el Vèneto, el Trentino i el Piemont. A més a més, segons informa l'agència ANSA, la companyia també tancarà les seves oficines centrals, ubicades a Milà, la capital econòmica del nord d'Itàlia. La decisió, per ara, té només una durada de 7 dies.

La Setmana de la Moda de Milà, ja conclosa, també s'ha vist afectada pel coronavirus. De fet, va ser el mateix Armani un dels que primer va actuar a nivell preventiu. El creador va presentar la seva col·lecció amb una desfilada a porta tancada, sense cap persona asseguda al front row, per col·laborar amb la contenció de la propagació del Covid-19. La companyia va gravar la desfilada i la va compartir a la seva web, i a través de les xarxes socials com a únic mecanisme de difusió.

La firma Laura Biagiotti, com Armani, també va desfilar a porta tancada. L'impacte del coronavirus en el món de la moda podria ser més elevat del que es preveia. De moment, Michael Kors –que a part de la seva marca homònima també es amo de Versace i de Jimmy Choo– ja ha cancel·lat la presentació d'una col·lecció càpsula i ha anunciat que, per ara, la facturació anual de Capri Holdings –la societat de cartera que aglutina les seves firmes– serà de 136 milions d'euros menys.

El + vist

El + comentat