Cerruti 1881 anuncia la sortida del seu director creatiu, Jason Basmajian

El nord-americà ha estat cinc anys a la marca, on va arribar després de passar per firmes com Armani

La firma francesa Cerruti 1881 ha anunciat la sortida del seu director creatiu, el nord-americà Jason Basmajian, després de quatre anys de col·laboració. Basmajian i el grup Trinity, amb seu a Hong Kong i al qual pertany la marca, van anunciar que la ruptura de les seves relacions comercials és de mutu acord i per "raons personals".

Cerruti 1881, fundada el 1967 a París per l'estilista italià Nino Cerruti, és una marca de moda 'prêt-à-porter' de luxe que ven també perfums, ulleres, rellotges i joieria. Segons el mitjà especialitzat 'Women's Wear Daily', que va avançar la notícia la setmana passada després de l'absència de Cerruti a la Setmana de la Moda d'Home a París, el dissenyador voldria buscar noves oportunitats professionals. "La casa afronta aquesta nova etapa amb una actitud rejovenida, amb la mirada posada en atraure clients mil·lennials, sempre recolzant-se en el llegat del creador de la marca, contemporani però fidel a les seves arrels", va assenyalar l'empresa en un comunicat.

Nomenat director creatiu de la marca el 2015, quan va agafar el relleu d'Aldo Maria Camillo, Basmajian deixa el càrrec després d'haver-hi aportat el seu toc personal, a més d'haver reintroduït col·leccions per a dona. El dissenyador nord-americà va aterrar a Cerruti 1881 després de passar per Giorgio Armani, Calvin Klein i Gieves & Hawkes. De moment, la direcció no ha anunciat el nom del successor de Basmajian.

Més continguts de