Donald Trump Jr. torna a Espanya per caçar

El primogènit del president dels EUA s'ha emportat el seu fill al viatge

Donald Trump Jr. va tornar la setmana passada a Espanya per tercer cop per sortir de caça, tal com informa el diari 'Abc'. Aquesta vegada ho feia en companyia del seu fill, el tercer Donald de la família, de només 10 anys. Pare i fill es van desplaçar fins Sòria -el lloc elegit per caçar- des de l'aeroport de Madrid escortats per 15 membres del personal de seguretat de l'ambaixada americana a la capital espanyola. A l'hotel on es van allotjar hi van reservar totes les habitacions, també per seguretat.

"És una persona extraordinària, no t'imagines que algú com ell pugui ser així", ha explicat la propietària de l'establiment al mitjà citat, en què també ha dit que es van quedar "de pedra" quan el van veure entrar. La mestressa de la casa rural revela que el seu client va tenir l'amanida amb tòfona negra i les mandonguilles trufades entre els plats que més va gaudir i afegeix que "fins i tot va voler rentar-se algun plat".

View this post on Instagram

Great weekend with my man D3. Enjoying the last of this winter’s snow while we can. #kids #outdoors #snow

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) on Apr 7, 2019 at 5:49am PDT

En les anteriors ocasions va estar caçant a Àvila i Terol. En aquesta, a Sòria, ha gaudit, no només de la caça, sinó també de la neu, com ell mateix ha explicat a Instagarm: "Gran cap de setmana amb el meu home, D3 [com es refereix al seu fill Donald]. Gaudint de l'última neu d'aquest hivern mentre puguem". L'escapada va durar fins dimarts.

View this post on Instagram

Range time. A little precision .22 to work on form. #weekend #practice

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) on Jan 27, 2019 at 5:20am PST