Harvey Weinstein reivindica el seu suport a les dones de Hollywood

Acusat de depredador sexual, diu que mereix "un copet a l'esquena" pel que fa a dones i cine

El productor Harvey Weinstein, pendent de judici per múltiples abusos sexuals, reivindica en una entrevista al The New York Post aquest dilluns que mereix un "copet a l'esquena quan es tracta de dones", ja que considera que amb les seves produccions va donar suport a moltes actrius. Des de la seva habitació d'hospital a Nova York, on ha estat donat d'alta després de ser operat de l'esquena, Weinstein lamenta que s'oblidi tot el que ell creu que ha fet per les dones al llarg de la seva carrera.

Weinstein diu que se sent com l'"home oblidat" i afegeix: "Vaig fer més pel·lícules dirigides per dones i sobre dones que qualsevol cineasta, i estic parlant de fa 30 anys. No estic parlant d'ara, que està de moda. Ho vaig fer primer! Vaig ser pioner!", recull Efe del citat mitjà. "Tot va quedar destrossat pel que va passar. El meu treball ha estat oblidat", insisteix en l'entrevista, en què també apunta: "Vull que aquesta ciutat reconegui qui era jo en lloc de centrar-se en el que m'he convertit".

Amb pantalons texans, una samarreta negra i un tub de drenatge de la sang que surt de la incisió de l'operació, Weinstein cita el seu suport a actrius com Gwyneth Paltrow, Felicity Huffman i fins i tot a la cantant Madonna com a exemples de confiança i bon tracte en els seus projectes cinematogràfics. El 6 de gener Weinstein anirà a judici per cinc càrrecs diferents, que inclouen agressió sexual depredadora, un acte sexual criminal i violació.

Weinstein pot arribar a enfrontar-se a cadena perpètua si és declarat culpable. Per ara, ell es declara innocent de tots els càrrecs. Si bé es va negar a parlar al Post sobre les acusacions en contra d'ell, Weinstein va dir que només va accedir a fer l'entrevista, la primera en més d'un any, per demostrar que no ha estat exagerant sobre el seu estat de salut, després que aparegués amb un caminador en la seva última compareixença davant del jutge.

El + vist

El + comentat