Justin Bieber confessa que pateix la malaltia de Lyme

Ha explicat a Instagram que la malaltia és la causa del seu mal aspecte i no uns altres problemes

Justin Bieber ha revelat a Instagram que pateix la malaltia de Lyme, una malaltia infecciosa que es contreu per la picada de paparres, i també mononucleosi infecciosa, una afecció vírica. Bieber, de 25 anys, va revelar la seva condició mèdica per respondre als que el critiquen pel seu aspecte físic, i per anunciar una sèrie documental sobre la seva vida que apareixerà a YouTube a finals de gener i que es titula Justin Bieber: seasons.

"Mentre que molta gent no para de dir que l'aspecte de Bieber és terrible, que consumeix metamfetamina, etc., del que no tenen ni idea és que recentment he estat diagnosticat amb la malaltia de Lyme", escriu el cantant canadenc. "No només això, sinó que vaig tenir un greu episodi de mononucleosi crònica que em va afectar la pell, les funcions cerebrals, l'energia i el conjunt de la meva salut",  continua.

"Tot això serà explicat en una sèrie documental que aviat penjaré a YouTube. Es podrà saber tot el que he estat combatent i superant!", afegeix l'artista. "Han sigut un parell d'anys durs, però estic tenint el tractament adequat, que ajudarà a tractar aquesta malaltia que de moment és incurable, i tornaré millor que mai", assenyala l'artista.

La revelació coincideix amb el llançament la setmana passada de Yummy, el primer senzill de Bieber des de fa quatre anys. Els efectes de la malaltia de Lyme varien en gravetat. En la majoria de les persones afectades, el principal senyal de la infecció és una erupció a la pell acompanyada de símptomes de cansament, mals de cap i febre.

La malaltia de Lyme pot progressar fins a afectar el cor i el sistema nerviós de les persones infectades. En els casos més greus, la malaltia pot causar artritis, encefalopaties i trastorns neurològics. Bieber, que el novembre del 2019 va celebrar 10 anys des del llançament del seu primer EP, My world, que el va catapultar a la fama mundial, ja havia recorregut anteriorment a Instagram per publicitar els seus problemes de salut. El setembre de l'any passat va recórrer a aquesta xarxa per confessar el seu consum de drogues i la seva depressió.

El + vist

El + comentat