Kanye West planeja fer una gira de 'misses' per Europa i Àfrica

Segons TMZ, Brad Pitt és un dels assistents a les seves celebracions religioses

Des de fa un temps el raper Kanye West està fent forts canvis a la seva vida. De ser una figura polèmica en general i conflictiva a les xarxes, ha passat a liderar un moviment espiritual que ha seduït ja moltes persones arreu dels EUA. Tantes, que el marit de Kim Kardashian s'està preparant per fer una gira de misses arreu d'Europa i Àfrica. Un tour en el qual potser es pot veure Brad Pitt, que ja ha assistit a alguna de les celebracions del raper, que bàsicament es dedica a apropar els ensenyaments de Crist a les multituds però des d'una perspectiva singular, tal com recullen diversos mitjans dels EUA.

Segons el mitjà especialitzat TMZ, aquests plans podrien arribar a entorpir la seva dedicació a la música, ja que prefereix renunciar a les gires i als concerts per poder liderar aquestes trobades espirituals basades en la fe cristiana. Tot i això, de moment, es troba enregistrant un disc acompanyat d'un cor de gòspel que és també el que l'acompanya en les seves misses.

La conversió al catolicisme de West, de 42 anys, no és nova. Tal com ell ha explicat, gràcies a la seva creença ha pogut superar els greus problemes en relació a la malaltia mental que pateix –és bipolar– i també fugir de la seva addicció a la pornografia, que pateix des de començaments de la seva carrera artística. Tant profundament ha viscut la fe West, que el seu últim disc es va anomenar Jesus is King. El seu últim fill, el quart, es diu Psalm, en honor a les lloances religioses de l'Antic Testament.

El + vist

El + comentat