Lea Michele, acusada de "microagressions traumàtiques" per una altra actriu de 'Glee'

Samantha Ware, companya de repartiment, l'ha acusat d'haver convertit la seva feina en un "infern"

Samantha Ware, una actriu de la sisena temporada de Glee, ha acusat la seva companya de repartiment Lea Michele d'haver convertit la sèrie en un "infern" a causa de "microagressions traumàtiques". Tot va començar dissabte a la nit, quan Michele va publicar un missatge denunciant la mort de George Floyd, com tants altres famosos, sota el hashtag #BlackLivesMatter. "George Floyd no s'ho mereixia. Aquest no ha sigut un incident aïllat i això s'ha d'acabar", va escriure l'actriu.

Dos dies més tard Samantha Ware va reaccionar al tuit de Michele acusant-la de ser una hipòcrita. Ware, que és afroamericana, l'acusava d'haver tingut un comportament racista amb ella quan eren companyes a la ficció de Fox, que va aconseguir fama mundial gràcies a la seva trama adolescent i a la seva part musical. "¿Recordes quan vas convertir el meu primer treball de televisió en un infern?! Perquè jo mai ho oblidaré. Crec que vas dir a tothom que si tinguessis l'oportunitat defecaries a la meva perruca, entre altres microagressions traumàtiques que em van fer qüestionar la meva carrera a Hollywood", va escriure Ware en resposta al tuit de Michele.

Per si això no fos prou, altres membres de l'elenc de Glee com Alex Newell, Amber Riley i Dabier Snell també han reaccionat a les acusacions de Ware. S'han posat de la seva part i han qüestionat el comportament de Michele durant els sis anys que va durar la sèrie, que li va valer un Emmy i dues nominacions al Globus d'Or. Samantha Ware va debutar a la televisió fent de Jane Hayward a la sisena temporada de Glee, i posteriorment ha participat en altres sèries.

El + vist

El + comentat