Liam Hemsworth, sobre el divorci amb Miley Cyrus: "No sabeu el que estic passant"

L'actor, de 29 anys, ha trencat el silenci dos dies després que es fes pública la seva ruptura

Dos dies després que el representant de Miley Cyrus anunciés que l'artista i l'actor Liam Hemsworth es divorciaven, ell ha parlat per fi de la ruptura, que ha tingut lloc només vuit mesos després del casament. A la localitat australiana de Byron Bay, i acompanyat del seu germà Chris i l'esposa d'aquest, Elsa Pataky, el petit dels Hemsworth ha respost breument a les preguntes d'una periodista que se li ha acostat. "No sabeu el que estic passant, però no en vull parlar", ha dit sintèticament l'actor, de 29 anys.

Primeres paraules de Miley Cyrus després de divorciar-se de Liam Hemsworth

Una frase que ha completat poc després a través d'Instagram, on ha afegit: "Escric una nota ràpida per dir que la Miley i jo ens hem separat recentment i no li desitjo res més que salut i felicitat en el futur". "Aquest és un assumpte privat i no he fet, ni faré, cap comentari a cap periodista o mitjà de comunicació. Qualsevol cita que se m'atribueixi és falsa. Pau i amor", ha tancat. Fonts pròximes a la parella han informat en mitjans dels EUA que la ruptura es va produir fa més de dos mesos i que Cyrus abans va intentar fer teràpia de parella.

Miley Cyrus i Liam Hemsworth se separen vuit mesos després de casar-se

No només la vida conjunta de Hemsworth amb Miley Cyrus ha desaparegut. L'actor també ha hagut de fer front a la polèmica que ha vingut associada amb el divorci. Cyrus ha sigut enxampada per uns paparazzis a Itàlia fent-se un petó amb una 'influencer' nord-americana que també s'ha separat recentment. Kaitlynn Carter, la noia en qüestió, havia estat casada fins fa poc amb Brody Jenner, germà per part de pare de les dues Kardashian petites.

El + vist

El + comentat