Marc Clotet i Natalia Sánchez anuncien que tornaran a ser pares

La parella d'actors tenen una fill que va néixer el gener d'aquest any

Natalia Sánchez i Marc Clotet han anunciat que estan esperant el seu segon fill. L'anunci arriba després que el mes de gener passat l'actriu donés a llum la Lia, la seva primera filla. "Nou nadó en camí (una altra vegada). No sé si ens ha encegat la il·lusió o la inconsciència, però l'any que ve... tornem a augmentar la família! No sabeu la il·lusió que ens fa poder-ho compartir, per fi", escriu Sánchez al costat d'una bonica estampa familiar amb Marc Clotet agenollat besant-li la panxa mentre ella agafa en braços la Lia.

"La veritat és que aquests quatre mesos han sigut molt diferents als quatre primers de la Lia. La meva atenció no està posada al 100% en l'embaràs perquè..., bé, perquè amb un nadó de deu mesos i mig és impossible. La veritat és que penso molt en com ho farem l'any que ve amb dos fills a casa i, encara que reconec que no en tinc ni idea, perquè amb la Lia ja em falten mans, no paro de repetir-me a mi mateixa que, amb paciència, amor i amb el Marc, que és sens dubte el millor company de viatge, tot sortirà bé", afegeix l'actriu.

"La família creix! Fa poc més d’un any compartia amb vosaltres la notícia que més il·lusió m’ha fet. Avui, amb la mateixa il·lusió, encara que amb més ulleres i molt més ocupats, vull compartir que l’any vinent serem un/a més! Gràcies per tant Natalia, t’estimo!", ha escrit el català al seu Instagram. "Ai, Clotet... El que ens espera", li ha escrit ella en un comentari de la mateixa foto.