Meg Ryan trenca amb el seu nòvio després de vuit anys

L'actriu mantenia una relació amb el cantant John Mellencamp, amb qui s'havia compromès

Després de vuit anys de relació l'actriu Meg Ryan i el seu nòvio, el cantant John Mellencamp, ho han deixat. La decisió arriba en un moment en què la premsa rosa i els seus seguidors esperaven tot el contrari a una separació: una data de casament. Una font amiga de la parella ho hauria explicat a US Weekly: "Ja n'havia tingut prou i l'ha deixat. No se'n penedeix".

Els rumors sobre una possible separació d'aquesta famosa parella van començar quan Ryan, de 57 anys, va assistir sense el seu anell de compromís a la gala dels premis Governors de l'Acadèmia de Cinema i Ciència de Hollywood, una confirmació implícita que sembla que ara tots els mitjans especialitzats donen per bona. Sobretot perquè no se'ls veia junts des del maig.

La relació de Ryan i Mellencamp, de 68 anys, va començar el 2010, després del divorci del cantant d'Elaine Irwin. No obstant, en el temps que porten com a parella hi ha hagut algunes pauses, ja que el 2014 es van separar i Mellencamp va mantenir un idil·li amb la model i actriu Christie Brinkley fins al 2016, data en què va reprendre la seva relació amb Ryan.

El novembre de l'any passat van decidir comprometre's i va ser la mateixa actriu la que ho va explicar a través de les seves xarxes socials. Abans de la seva relació amb el cantant, Ryan va estar casada amb Dennis Quaid durant una dècada, entre el 1991 i el 2001, i amb ell va tenir al seu fill Jack, que ara té 27 anys. Més tard, el 2005, va adoptar la seva filla Daisy, que actualment té 15 anys.

Més continguts de

El + vist

El + comentat